În plus, dacă dorești să experimentezi localuri care îți ofere nu numai mâncare senzațională, dar și divertisment și o stare bună, ți-am pregătit o listă cu restaurante pe care nu trebuie să le ratezi.

Iată top 5 cele mai bune restaurante din București unde poți avea experiențe culinare de neuitat

1. Berăria H

Acesta este unul dintre cele mai populare restaurante din București, fiind poziționat în nordul orașului. Restaurantul se remarcă prin atmosfera sa autentică și primitoare, unde e imposibil să nu te încarci cu energia pozitivă a oamenilor care te înconjoară. Pe lângă preparatele tradiționale precum cârnații la metru sau ciorba de fasole cu afumătură  și berea de calitate, Berăria H organizează regulat concerte live și petreceri tematice, ceea ce face ca localul să fie îndrăgit de tineri și nu numai.

2. Shift Pub

Shift Pub este un local cu specific irlandez, locul ideal dacă dorești să iei masa într-un cadru relaxant și primitor. Aici poți degusta bere de casă și specialități gastronomice savuroase, atât cu specific irlandez, cât și tradițional.

3. Biutiful by the Lake

Acest local este situat în apropierea lacului Herăstrău și este recunoscut atât pentru stilul elegant și rafinat, cât și pentru priveliștea panoramică, terasa fiind punctul principal care atrage clienții. Restaurantul reprezintă o locație potrivită atât pentru o cină romantică în doi, cât și pentru petreceri sau întâlniri de afaceri.

4. Caru’ cu bere

Restaurantul se găsește în centrul istoric al orașului și este cunoscut pentru mâncarea tradițională românească, locul perfect de unde să comanzi sarmale gustoase, mititei sau ciorbă de perișoare. Decorul rustic și muzica românească atrag persoane iubitoare de tradiție, indiferent de vârstă. De asemenea, este un loc popular pentru turiștii care vor să experimenteze bunătățile gastronomice românești.

5. La Cantine de Nicolai

Dacă ești în căutarea unui restaurant cu specific francez, La Cantine poate fi localul perfect pentru următoarea ta cină în oraș. Restaurantul este situat în cartierul Floreasca și este locul unde vei găsi crepes, croissant sau foie gras și vei avea senzația constantă că iei masa într-o galerie de artă modernă. Decorul este elegant și romantic, iar muzica franceză creează o atmosferă plăcută.

În concluzie, orașul este încărcat de restaurante și localuri cu specific diferit, potrivite pentru toate vârstele și gusturile. Nu rămâne decât să îți iei familia și cei mai buni prieteni și să te pregătești pentru experiențe gastronomice inedite!

Sursa foto: magneto.ro