Cele mai bune 5 idei de cadouri pentru cupluri

Atunci când alegi cadoul pentru partenerul de cuplu, îți dorești să fie cu totul deosebit, deoarece acesta reprezintă mai mult decât un simplu obiect. Cadoul este un semn al aprecierii și iubirii pe care i le porți persoanei iubite. Dacă ai nevoie de puțină inspirație, iată 5 idei deosebite prin care să îți exprimi dragostea cu orice ocazie:

  1. Brățări pentru cuplurile de îndrăgostiți. Acestea sunt simbolul conexiunii dintre tine și partenerul tău și sunt potrivite pentru orice eveniment. Alegând un astfel de cadou, nu trebuie să îți faci griji referitoare la model, deoarece te bucuri de o varietate de modele și culori pentru toate gusturile. Poți opta pentru un set de  brățări cu șnur, accesorizate cu pietre semiprețioase și elemente din aur. Acestea sunt foarte îndrăgite datorită faptului că se asortează ușor în orice ținută și sunt rezistente în timp. Dacă îți dorești ceva mai special, poți alege brățările personalizate cu text sau cu imagine. Acest model este plin de însemnătate, iar momentul despachetării cadoului va fi cu adevărat emoționant. 
  2. Pandantive. Dacă tu și partenerul tău obișnuiți să purtați coliere, un set de pandantive va fi perfect pentru a celebra momentele deosebite din viața voastră. Optează pentru pandantive cu simbolistică tematică, precum inima sau infinitul, pentru a-ți arăta iubirea. Dacă știi exact ce își dorește, cumpără-i exact acel model, astfel îi vei demonstra că ești atent la nevoile sale.
  3. Un City break în orașul iubirii. Nu este un secret că Paris este considerat a fi orașul dragostei și este adesea destinația cuplurilor pentru a sărbători aniversările sau chiar pentru cererile în căsătorie. Fă-i o surpriză persoanei iubite și cumpără bilete pentru amândoi în Paris, unul dintre cele mai apreciate orașe din Europa. Veți avea parte de o experiență unică și amintiri de neuitat.
  4. Tricouri personalizate pentru o petrecere tematică. Surprinde-l pe cel drag cu un set de tricouri personalizate pentru Crăciun sau chiar pentru aniversarea voastră. Poți printa orice îți dorești, inclusiv texte amuzante sau imagini. Ai nevoie de puțină creativitate și poți transforma un banal tricou într-un cadou inedit.
  5. Căni personalizate pentru momentele petrecute împreună. Cu siguranță adori acele dimineți în care vă beți cafeaua împreună și vă bucurați de primele raze ale soarelui. Un set de căni personalizate poate transforma acele clipe în adevărate declarații de dragoste. Formulează un mesaj pe care vrei să îl transmiți persoanei iubite și fă-l să își amintească de fiecare dată când folosește cana de tine și de dragostea ce vă leagă.

De ce trebuie să ții cont când alegi brățări de cuplu?

În situația în care ai hotărât să marchezi următorul eveniment important din viața voastră cu un set de brățări pentru cuplu, este foarte important să știi să alegi modelul potrivit în funcție de ocazie și de gusturile partenerului tău.

  • Dacă vrei să le oferi drept cadou de Crăciun, alege un model cu pietre semiprețioase și elemente din aur. Poți opta pentru culori tematice, roșu și alb, sau poți alege unele negre, în funcție de preferințe.
  • Dacă brățările sunt dăruite de Valentine`s Day, alege un model cu pandantiv specific, precum semnul infinitului sau o inimă. Acest eveniment este dedicat iubirii, iar astfel de brățări sunt ideale pentru a fi oferite partenerului tău. 
  • Dacă celebrați aniversarea relației, optează pentru un model personalizat. Înscrie pe pandantivele brățărilor o declarație de dragoste, numele voastre sau data în care v-ați cunoscut. Alege o culoarea voastră preferată pentru elementele semiprețioase și pentru șnur și nu vei da greș. Acesta este de departe cel mai deosebit cadou, asemenea evenimentului căruia îi este destinat.