Descoperă 4 moduri în care Apple Watch-urile te pot ajuta ca student:

  1. Găsirea telefonului

Cu toții avem tendința de a ne „pierde” telefoanele prin casă în cele mai importante momente, cum ar fi înaintea unui examen. Ei bine, un ceas Apple poate preveni acest lucru. Apple Watch-urile au o funcție deosebit de simplă și eficientă numită Find My Devices, care îți permite să îți găsești telefonul cât ai clipi. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe pictograma telefonului care vibrează și iPhone-ul tău va face un sunet puternic. Chiar dacă acest sunet se va auzi o singură dată, poți repeta acest pas de câte ori ai nevoie. Astfel, în câteva secunde, îți poți localiza smartphone-ul fără probleme.

  1. Cameră la distanță

Vrei să îți poți face un selfie fără să ții telefonul în mână? Ei bine, cu ajutorul unui Apple Watch acum poți face acest lucru. Poziționează-ți iPhone-ul pe o suprafață stabilă, sau într-un tripod. După ce ai găsit un unghi favorabil, tot ce trebuie să faci este apeși pe ecranul tactil al ceasului pentru a face poza de la distanță. Deosebirea dintre un Smart Watch și funcția de cronometru a telefonului este că primul te va lăsa să faci câte poze vei vrea, la ce intervale dorești, fără a fi nevoie să te deplasezi încontinuu către telefon. Această caracteristică este grozavă și atunci când vrei să faci o fotografie de grup.

  1. Aplicații pentru o stare mentală și fizică bună

Studenții și tinerii, în general, sunt în general mai predispuși la mai multe probleme care le pot afecta sănătatea mintală, cum ar fi stres, anxietate, burnout, depresie etc. De aceea, este extrem de important ca tinerii să învețe cum să aibă grijă de ei înșiși. Un Apple Watch de la Altex.ro îi poate ajuta pe studenți să își pună sănătatea fizică și mentală pe primul loc. Există aplicații gratuite concepute pentru a te calma, pentru a te putea organiza eficient și pentru a te putea concentra mai bine prin simpla practicare a unor tehnici de respirație. Totodată, îți poți monitoriza exerciții fizice cu ajutorul unui astfel de smartwatch, care îți poate verifica ritmul cardiac și nivelul de oxigen din sânge. 

  1. Preluarea de apeluri telefonice și alte notificări

Ceasul tău de la Apple îți poate asigura oricând acces rapid la toate notificările și apelurile primite pe iPhone-ul tău. Acum nu va mai trebui să te grăbești și să îți cauți telefonul ori de câte ori auzi sunetul unei notificări undeva în depărtare. De asemenea, este util mai ales atunci când primești un apel telefonic în timpul unui curs și vrei să îl poți opri înainte să deranjezi clasa. În plus, dacă nu vrei să fii deranjat, poți folosi funcția „Nu deranjați”, iar persoanele care te contactează pot fi primi automat un mesaj cu situația ta (dacă optezi pentru acest lucru). Ei bine, acum poți controla toate aceste lucruri cu ajutorul unui un Apple Watch.  

Așadar, un Apple Watch este mai mult decât un accesoriu modern și cool. Un astfel de ceas inteligent dispune de o mulțime de funcții și caracteristici care te pot ajuta punctual, în viața de zi cu zi ca student. 

Sursă foto: pexels.com