Șeful Berbec

Când ai de a face cu un Berbec la serviciu, relația voastră e mereu la cuțite, iar dacă este șeful tău, e război. Așa știe Berbecul să se impună, pentru că este convins că ideile lui sunt cele mai bune. Tună și fulgeră, nimic nu îi convine, își critică subalternii și nu vede niciodată când aceștia au rezultate mai bune decât el. Ferește-te să te angajezi vreodată sub conducerea vreunui Berbec!

Șeful Scorpion

O zodie bună Scorpionul, până ajunge la putere! La început, nici nu știi ce îi trece prin cap și ce vrea de la tine. Scorpionul se lasă greu citit, în schimb își urmărește cu mare atenție subalternii. Vrea să afle totul despre ei, despre viața lor personal și mai ales despre problemele care îi apasă, ca să știe cât de bine se pot concentra la muncă. Înainte să fie șef, Scorpionul este mai degrabă detectiv și face el cumva să afle totul despre tine!

Șeful Gemeni

Vorbește mult și te zăpăcește de cap, de nici nu mai știi ce vrea de la tine. Șeful din zodia Gemeni are o mulțime de priorități și proiecte în fiecare zi, dar nu le termină pe niciunul. Norocul lui dacă are subalterni serioși, care se țin de treabă. Dacă ai ceva să îi comunici, fă-o repede până nu pleacă iar din birou, apoi trimite-i și un mail, ca să ai o dovadă scrisă. Gemenii uită imediat lucrurile care nu îi interesează în mod personal.

Șeful Săgetător

Are o mulțime de idei, dar mai ales are idei care ție nu îți plac sau pur și simplu nu le poți pune în aplicare. Șeful Săgetător vrea tot timpul lucruri imposibile și îți reproșează că nu ai curajul să acționezi. Noroc că azi vrea una, mâine, alta, iar poimâine a uitat și vrea altceva. Nu te grăbi să lucrezi la ceea ce îți propune el. Va găsi a doua zi altceva mai important de care trebuie să te ocupi. Tu ai grijă să îți respecți agenda și lucrurile vor merge de la sine, cu sau fără pretențiile șefului Săgetător.

sursa foto: 123rf.com