Leu – Săgetător, atracția absolută

Semne puternice de Foc, cele două zodii se atrag și se completează perfect. O relație de dragoste între ele va fi ca un foc de artificii, plină de pasiune și aventuri. Îndrăgostiții din cele două zodii nu pot trăi unul fără altul, iar legătura dintre ei nu se va rupe niciodată, chiar dacă apar disensiuni sau sunt nevoiți să se despartă. Dacă sunt simpli prieteni, Leul și Săgetătorul vor fi parteneri în orice fac, vor lucra împreună, vor colabora în afaceri și vor păstra toată viața o prietenie devotată unul pentru celălalt.

Berbec – Săgetător, frați de cruce

Poate fi dragoste la prima vedere, poate fi o pasiune mistuitoare și o căsnicie care va rezista împotriva tuturor dificultăților. Pentru cuplurile formate din Berbeci și Săgetători, dragostea este o aventură fără sfârșit și cea mai mare împlinire. În schimb, dacă nativii celor două zodii sunt buni amici sau prieteni, nimeni nu le poate distruge încrederea unul în celălalt. Vor fi frați de cruce și Berbecul va susține orice inițiativă a Săgetătorului, indiferent de consecințele sau de sacrificiile pe care le va cere.

Balanță – Săgetător, relația ideală

Se îndrăgostesc ușor unul de celălalt, se înțeleg din priviri, se sprijină unul pe celălalt și au aceleași preferințe. Pot forma cuplul ideal, nu se ceartă niciodată, nu știu ce este gelozia și nici nu îi interesează alți parteneri. Cei doi trăiesc unul pentru celălalt, sunt sociabili, deschiși, idealiști și echilibrați. În cazul în care sunt doar prieteni sau amici, legătura dintre ei va fi pe viață. Au numeroase trăsături de caracter comune, le place diversitatea, le plac noutățile și călătoriile, sunt ambițioși când vine vorba de interesele personale și se susțin unul pe celălalt.

credit foto: 123rf.com