Află în continuare în acest articol top 3 rețete pentru mic dejun iarna aceasta:

1. Avocado toast

Unul dintre cele mai bune rețete dintotdeauna pentru mic dejun este avocado în combinație cu orice dorești. Pe lângă faptul că este un aliment extrem de sănătos, bogat în nutrienți și proteine, acesta este și foarte gustos. Un avocado toast cu ouă poșate pe lângă îți va face diminețile delicioase. Poți adăuga la el absolut ce vrei tu, diferite tipuri de legume, chiar și fructe, un smoothie fresh.

2. Oatmeal

O altă rețetă de mic dejun extraordinar de bună și flexibilă, pe care o poți îmbunătăți după bunul tău plac este un bol de ovăz în lapte cu miere, sirop de arțar, unt de arahide și orice fruct pe care îl ai în bucătărie. Va fi delicios și extrem de ușor de gătit. După ce obții o consistență cremoasă și densă, presari fructele și celelalte delicii. Pentru a avea un gust mai cremos și mai bun, este indicat să îl fierbi în lapte și să adaugi celelalte alimente și condimente pe rând. Găsești toate tipurile de lapte la auchan.ro, fiind un aliment fără de care este aproape imposibil să gătești.

3. Omletă cu legume

Poate ți se pare un tip de mic dejun basic sau te-ai săturat să îl mănânci în copilărie, însă omleta cu diferite legume și ingrediente poate fi extraordinar de delicioasă. Pentru a avea o textură pufoasă, atunci când amesteci ouăle, poți adăuga puțină apă minerală sau lapte, iaurt, în funcție de ce deții în casă. Înainte de a o pune pe aragaz, prăjește puțin câteva legume precum ceapă, ardei, ciuperci, iar omleta gătită de tine va fi foarte gustoasă și aromată. Este important să îți faci diminețile mai frumoase, implicit să îți gătești înainte de a pleca la muncă.

Prin urmare, dacă nu mai știai cum să îți îmbunătățești micurile dejun sau diminețile, acest articol te va inspira și ajuta în acest sens. Micul dejun este cea mai importantă masă din zi, pe care trebuie să o respecți și să îi acorzi atenție. Ai o viață sănătoasă atunci când mănânci sănătos și la ore regulate, dar mai ales când îți iei micul dejun consistent, care să îți poată da energie pe tot parcursul zilei. Fie că ai sau nu timp în zilele pline și agitate, ar trebui să te organizezi în așa fel încât să ai parte de acesta.

Sursă foto: Pexels.com