Cu toții avem capacitatea de a prevedea anumite lucruri din viitorul apropiat. Fiecare dintre noi are experiența stranie a unor premoniții care se împlinesc. Dar există câteva zodii czodii cu abilităţi paranormale, care au vise premonitorii și capacitatea de a pătrunde dincolo de limitele realității.

Se spune despre zodiile de Apă, Racii, Scorpionii și Peștii, patronate de Neptun și de Lună, că pot avea abilități extrasenzoriale și că sunt cele mai legate de universul paranormal. Într-adevăr, Peștii sunt cei mai înzestrați, dar, în mod curios, Vărsătorii sunt cei care pot trece de barierele minții, iar Fecioarele au abilitatea de a prevedea evenimentele din viitor.

1. Peștii, cea mai misterioasă dintre zodii

De multe ori, visele nativilor Pești sunt premonitorii, iar ei primesc, adesea fără să fie conștienți de asta, mesaje subtile din universurile paralele, pe care le folosesc pentru a prevedea activitățile lor în viitor. Nativii Pești sunt capabili să sondeze părțile cele mai întuncoase ale subconștientului și să descopere mistere care îi vor ajuta în lumea reală. Nu de puține ori prevăd moartea unei persoane, schimbările dramatice din viața celor dragi, dar mai ales lucrurile frumoase pe care și le doresc cu intensitate.

2. Vărsătorii pot citi gândurile altora

Se spune despre nativii Vărsători că visează foarte mult și că se întâmplă adesea ca visele lor să se confunde cu realitatea a doua zi. Sunt uimiți și ei de faptul că ceea ce văd în vise se poate arăta și în universul real, chiar dacă există anumite diferențe. Pe de altă parte, Vărsătorii sunt înzestrați cu abilitatea de a citi gândurile celor din jur, pentru că au o sensibilitate anume cu care descifrează foarte ușor privirile, zâmbetul sau cea mai mică schimbare de pe fața interlocutorului lor.

3. Fecioarele, capabile de previziuni riguroase

Nativii acestei zodii sunt foarte atenți la toate detaliile din jurul lor, adună o mulțime de informații utile și speculează slăbiciunile celorlalți. Tocmai de aceea, ei sunt capabili să analizeze cu mai multă eficiență decât cei din jur derularea unor evenimente în viitorul apropiat. Cu alte cuvinte, probabilitatea ca ceva să se întâmple așa cum spune un nativ din Fecioară este de aproape 100%. Iar când Fecioarelor le pasă foarte mult de un anumit proiect, fii sigur că acesta se va desfășura exact așa cum au calculat ele, doar dacă nu intervine vreun dezastru… deși și pe acesta îl iau în calcul și analizează pierderile.