Iar pentru că pe piață sunt numeroase mărci, unele mai cunoscute, altele mai puțin cunoscute, vei găsi mai jos o scurtă prezentare a unor branduri care ți-au atras atenția fie prin produse, fie pur și simplu prin nume.

În topul celor mai apreciate branduri de parfumuri din lume se regăsesc, bineînțeles, lume mari, care au scris istorie în industria modei și a frumuseții. Iată-le pe 3 dintre ele:

Armani

Eleganța parfumurilor semnate Armani nu poate fi contestată, deși se adresează femeii moderne, care impresionează prin tonusul său și prin aerul fresh pe care-l emană. Cu alte cuvinte, femeia care poartă un parfum Armani îmbină cu succes rafinamentul dat de piesele clasice și tendințele modei actuale. 

Cele mai apreciate parfumuri marca Giorgio Armani sunt Armani Code, Armani Si, Armani Acqua di Gio și Armani Acqua di Gioia. În aceste colecții vei regăsi arome variate, de la note orientale și puternice, până la cele fresh și florale. Cu alte cuvinte, Giorgio Armani și-a pus numele pe parfumuri pentru orice tip de femeie, la orice vârstă și cu orice gen de personalitate. Deși par a fi mai degrabă arome greoaie, specifice doamnelor, aceste mirosuri se remarcă în fața celorlalte prin notele de bază care rămân fresh vreme îndelungată. Un Armani Si, în varianta Passione, te va face irezistibilă, în timp ce Acqua di Gioia este perfect pentru zilele de vacanță, pline de relaxare și bună dispoziție.

Vezi și: Cele mai bune parfumuri pentru bărbați sub 500 de lei

Chanel

Probabil că nu exista femeie care să nu fi auzit de Chanel. Fie că vorbim de haine, genți, bijuterii sau… parfumuri. Din ultima categorie fac parte cele mai celebre arome din lume. Brandul Chanel a dat No 5, etalonul în materie de parfumuri la nivel mondial. Elegante, clasice și adresate femeilor puternice, parfumurile Chanel oferă oricui le poartă încredere în sine, un stil elegant și un rafinament de necontestat. Femeia independentă va purta Chanel no 5, în timp ce unei personalități ceva mai joviale i se va potrivi de minune un Chance, în varianta originală, Eau de Vivre sau Eau Tendre. Considerat poate cel mai apreciat brand de parfumuri din lume, Chanel se remarcă și prin variantele Coco Mademoiselle, un parfum dulce fresh, cu note de bază care te scot din anonimat, și prin Coco Noir, considerat parfumul femeii care adoră să poarte “little black dress” și șiragul de perle ori de câte ori are ocazia.

Vezi și: Top 10 – cele mai scumpe parfumuri din lume

Dior

Nici Dior nu poate lipsi din lista celor mai apreciate branduri de parfumuri din lume. Cu note florale care exprimă delicatețe și feminitate, dar lux și eleganță în același timp, parfumurile semnate Christian Dior sunt perfecte pentru femeile care vor să-și arate sensibilitatea, dar care sunt independente și încrezătoare în propriile forțe. Printre cele mai populare sunt Dior – J’adore, Dior – Addict sau Dior – Hypnotic Poison. 

Parfumul, fie că se regăsește printre cele mai apreciate branduri din lume sau nu, se alege întotdeauna după criteriul propriilor gusturi și preferințe. Scopul lui este să te definească în totalitate, să te învăluie atât într-un miros plăcut, cât și cu încredere în propria persoană. 

Sursa foto: https://www.pexels.com