Citește rândurile de mai jos și pune-te la curent cu toate tipurile de ghiozdane care trebuie să se regăsească în garderobele celor mai mici membri ai familiilor. 

Iată ce ghiozdane nu trebuie să le lipsească copiilor:

  • Ghiozdan încăpător de școală

Este normal ca orice copil care merge la școală sau la grădiniță să aibă un ghiozdan în care să încapă toate materialele didactice necesare, pachetul de mâncare de acasă, sticla de apă și toate cele necesare. 

Este recomandat ca un astfel de ghiozdan să fie cât mai jucăuș și cât mai atractiv, astfel încât prichindelul tău să adore să-l poarte, indiferent cât este de greu sau de enervant. Există pe piață diferite modele potrivite atât pentru fetițe, cât și pentru băieți. 

  • Ghiozdan cu roți

Dacă micuțul tău se plânge adesea de greutatea ghiozdanului de școală, alege să-l trimiți la ore cu un ghiozdan cu roți, pe care să-l transporte ușor. Acest model de ghiozdan este mult mai potrivit pentru micuții aflați în plină dezvoltare, decât cel clasic, care se poartă în spate, deoarece nu dăunează sănătății în niciun fel. 

Este bine să te orientezi către un ghiozdan cu personajele preferate ale copilului tău. Există o gamă variată de astfel de modele, așa că ai de unde alege ghiozdanul ideal pentru prichindelul tău. 

  • Ghiozdan de mici dimensiuni

Copilul pleacă în excursie cu clasa și nu știi unde să-i pui un sandviș și o sticlă de apă? Cu siguranță ai nevoie de un ghiozdan foarte mic, pe care copilașul să-l poarte peste tot. Un astfel de model poate fi purtat fără rețineri și fără efort, chiar și  în timpul în care vizitează atracțiile turistice ale zonei în care merge. 

  • Ghiozdan sub formă de animal

Copiii sunt de-a dreptul înnebuniți după ghiozdanele care au formă de urs, psihică, cățel sau orice altceva. Dacă vrei ca cel mic să poarte cu bucurie și mândrie un anumit tip de ghiozdan practic și util, alege această variantă. 

Acest model de ghiozdan se găsește la prețuri foarte mici, așa că poți achiziționa mai multe modele, astfel încât copilul să le poată purta prin rotație. Fetoțele ar fi cele mai încântate să aibă mai multe tipuri de ghiozdane, pe care să le asorteze în funcție de ținută. 

În cele din urmă, ține cont de toate aceste recomandări și nu ezita să-i cumperi copilului toate modelele de ghiozdane prezentate mai sus, deoarece toate sunt foarte practice și necesare. Pune mare preț pe calitatea acestora, deoarece nu-ți dorești să înlocuiești  ghiozdanele prichindelului în mod repetat, la. Astfel, alege doar ghiozdane calitate, realizate din cele mai bune materiale, care să fie durabile și rezistente.