Dar nu îți faci griji, pentru că am gândit noi totul pentru ține: idei de ținute de primă clasă, incredibil de elegante, casual, care găsesc echilibrul perfect între efort și cool, astfel încât să te poți concentra mai mult pe date și  mai puțîn pe ce vei purta.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l ai în vedere la ținuta ta de la prima întâlnire este să te simți confortabil și încrezătoare, iar mai jos sunt câteva ținute care credem că te vor ajuta să simți exact asta. Șansele sunt că vei putea chiar să le recreezi din piese care există deja în garderoba ta (win, win). Cu toate astea, dacă îți lipsește vreo piesă esențială, avem și idei de shopping pentru ține. Tot ce ți-a mai rămas să faci este să te gândești doar cu ce subiect vei începe conversația!

Fustă mini și un cardigan relaxat

Cu siguranță ți-ai inventariat deja colecția de fuste și ai ales un model mini, drăguț, cu imprimeu feminin sau jucăuș… Cum să o porți la întâlnire? E simplu, cu un cardgan subțire, închis doar la câțiva nasturi, și sandale fără toc. Accesorizeaza totul cu bijuteriile tale preferate și ești gata de puțin romantism!

Top feminin, cu volane

Uneori, nu este nimic mai bun decât un top frumos, plisat sau cu volane, cu imprimeu sau bretele subțiri. Orice fel de top extrem de feminin, în care te simți că și cum poți cuceri lumea, purtat cu pantaloni din în crem și o pereche de pantofi sau sandale cu tocuri kitten, confortabile. Funcționează pentru o întâlnire romantică de zi, dar și pentru seară.

Rochia tricotată perfectă

Confortabile, dar cochete în egală măsură, rochiile tricotate au devenit favorite în ultimul an și se dublează că piesa de tranziție spre toamnă (a se citi vreme de 15 grade). Alege un model care să îți pună în valoare silueta și adaugă orice încălțăminte cu care te simți confortabil; totuși, nimic nu se potrivește că o pereche de papuci împletiți din piele, pentru a relaxa puțin outfitul.

Rochie de vară și o cămașă lejeră

Este deosebit de eficient atunci când trebuie să te pregătești puțin mai în grabă, alege o rochie casual, fără bretele și adaugă-i în timpul zilei o cămașă albă clasică deasupra. Dacă vei alege o rochie mini cu imprimeu atunci poartă totul cu sneakers cât mai confortabili, pentru o ținută feminină, de vacanță chiar.

Pantaloni negri și un tricou alb

Cel mai simplu outfit e de obicei cel în care te vei simți și cel mai bine. Așa că intră în dressing și scoate pantalonii aceia negri, relaxați, în care te-ai simțit mereu încrezătoare, și combină-I cu un tricou alb simplu și bijuterii de efect. Bineînțeles că o pereche de pantofi dama cu un imprimeu feminin va completa look-ul perfect pentru întâlnire.