Cum să faci cumpărături vestimentare mai inteligente? Iată 3 trucuri pentru a cumpăra haine de durată:

Investește în materiale de calitate

Înainte de model, stil, culoare ori lungime, ar trebui să fii extrem de atentă la materialul din care este conceput articolul vestimentar ce ți-a făcut cu ochiul în magazin. A investi în haine din materiale organice, înseamnă a investi în longevitatea pieselor tale preferate. Chiar dacă moda se schimbă, precum o fac și gusturile tale în materie de vestimentație, este extrem de important să aloci bani acolo unde materialul cu adevărat merită!

Nu este necesar să-ți achiziționezi numai articole vestimentare scumpe! Câteva piese basic, de calitate, pot face diferența în garderoba ta pe termen lung.

Negrul și Albul – părinții outfiturilor chic

Pe lângă un material calitativ, un alt aspect la care ar trebui să te uiți atunci când alegi să-ți creezi o garderobă de tip capsulă, o constituie culorile din care aceasta este alcătuită. Optează pentru piese în culori neutre precum este albul, negru, maro sau bej. Desigur că poți opta pentru o pată de culoare atunci când simți nevoia, dar este extrem de important să-ți achiziționezi mai întâi piesele de bază ale garderobei, ca mai apoi să te poți răsfăța cu modelele și culorile dorite.

Pentru a te asigura că ai ce să porți și în zilele în care dorești să adopți un look mai elegant, dar și în acelea în care  preferi să încalți o pereche de adidași, achiziționează-ți o salopetă damă VIP mulată și cu fermoar, de pe site-ul celor de la foogi.ro și ieși din casă plină de încredere!

Poartă-ți hainele ca și cum abia le-ai achiziționat!

Știi acel sentiment când îți cumperi o rochie nouă? Parcă nimeni în univers nu arată la fel de chic ca tine! Întocmai acel sentiment ar trebui să te însoțească de fiecare dată când vei ajunge să porți acel model de rochie. Chiar și dacă au trecut mai bine de doi ani de când ai achiziționat-o!

Ceea ce face o piesă vestimentară cu adevărat frumoasă, este atitudinea celui care o poartă!

Imaginează-ți, de fiecare dată când îți concepi outfitul cu care urmează să ieși din casă, că este întâia oară când îl porți și alege să te simți minunat în alegerea făcută.

Haina nu-l face pe om, dar omul face haina! Fă alegeri cu stil și bucură-te de garderoba ta în fiecare sezon!

Sursa foto: pixabay.com