Ce au special suzetele Bibs sau Frigg de la Little Prints 

Cei de la Little Prints au fost primii care au adus în România brandul premium Bibs. A prins foarte bine la public, în sensul în care venea cu îmbunătățiri semnificative privind construcția tetinei. Pentru mame avea să fie acel accesoriu care întrunește criteriile de calitate, iar pentru bebeluși avea să fie acel accesoriu mult dorit, imediat acceptat. 

Gama de suzete premium se diferențiază de cele de duzină încă de la prima vedere. Au o tetină ce imită la perfecție sânul mamei, însă nu doar forma acesteia este atât de aproape de realitate. Ca textură vorbim despre o suzetă moale, flexibilă, care va fi acceptată rapid, de la prima utilizare. 

Fiecare detaliu este important. Veți regăsi la suzetele Bibs spre exemplu un orificiu care permite fluxului de aer să circule, ceea ce înseamnă că indiferent că va adormi cu suzeta în gură, nu există vreun risc pentru bebeluși. De asemenea, este notabil că suzeta nu este lipită de gura bebelușului, încât să o irite. Iar aceasta este una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă mamele grijulii. 

Suzeta Bibs, sigură și îndrăgită de la prima utilizare 

O suzetă precum cea de la Bibs vine și cu siguranța că materialele din componență sunt ceea ce trebuie. Adică fără BPA sau ftalați, compuși toxici adesea întâlniți în produsele din material plastic. Desigur, ca urmare a utilizării acestor produse, tetina poate fi degradată, deformată timpuriu. Pentru siguranța în utilizare, o dată la 4 sau maximum 6 săptămâni – sau oricând mai repede dacă sunt defecte vizibile la tetină – schimbați accesoriul. 

Dacă mai punem la socoteală și că suzetele acestea vin în culori ca de curcubeu, că sunt un design simplist și cu aspect mat, unele cu inel fosforescent de asemenea, pentru a fi mai ușor de reperat noaptea, le putem denumi primii best friends ai bebelușilor. 

Când simți că eșuezi cu încercările de a oferi suzeta celui mic 

Disperarea pare că le cuprinde pe mame când văd că nu au efectiv succes cu cel mic, în încercarea de a-i oferi acestuia suzeta. Nu se dezlipește de sân, nu doarme  bine și orice efort de a înlocui sânul cu suzeta se lasă cu plânsete, poate chiar de ambele părți. 

Greșit să credeți că eșuați. Bine de spus însă că depresia postnatală poate fi tăcută, subtilă și destul de greu resimțită de mamă. Va simți că nu mai poate și că este la capătul răbdării sale. Dar la suzeta v-ați gândit? Pentru că nu este ce trebuie, pentru că bebelușul nu vede prea bine, dar distinge clar că textura nu este cea de sân al mamei, acolo unde se simte bine, îngrijit și ocrotit. Încercați suzetele Bibs de la Little Prints.  

Producătorii premium au mizat pe accesorii mai atent ca oricând realizate. Suzetele Bibs sunt vestite pentru că ar fi acceptate din prima. Nici nu ne mirăm că se întâmplă asta. Vin în mărimi corespunzătoare, pentru fiecare categorie de vârstă, de la 0-6 luni la cele pentru bebeluși de 18 luni +. Le veți alege corespunzător, în set de două, pentru că nu se știe niciodată pe unde se va rătăci una. 

Little Prints este un real helper pentru mame și bebeluși. Iar produsele sale premium sunt îndrăgite de comunitatea celor care au înțeles că pentru cei mici și pielea lor delicată trebuie să folosească doar materiale fine, de top. Descoperiți aici suzete, accesorii pentru diversificare, păturici, accesorii de păr, precum și produse considerate must have pentru un newborn: baby nest, bavete, printre altele.

Comandați online, simplu și rapid. Alegeți suzeta după criterii sănătoase, mizând pe cele premium. Un bebeluș fericit înseamnă și o mamă fericită. Și asta își dorește și ea, să se bucure de maternitate și să își crească bebelușul cu multă atenție. 

Contact: 

[email protected] 

0725 766 847