Vechile credinţe populare chinezeşti spun că uşa casei tale este poarta norocului şi, în noaptea dintre ani, sau a doua zi de Anul Nou trebuie să o ţii larg deschisă să primeşti energiile pozitive.

Află spre ce puncte cardinale se deschide ușa casei tale și citește mai jos ce semnificație au acestea pentru șansele și norocul tău în 2021.

Ușa casei tale este orientată spre nord

O casă a cărei intrare este orientată spre nord atrage un flux de energie calmă şi favorabilă, care se concentrează asupra forţelor creative şi asupra imaginaţiei. Ea protejează proiectele îndrăzneţe şi progresul profesional.

În 2021: dacă locuieşti într-o casă a cărei uşă dă spre nord, îţi va merge foarte bine din punct de vedere financiar. O situaţie destul de grea, care îţi poate aduce pierderi, se va ameliora, iar câştigurile tale vor fi mai mari decât în 2020. Excepţie fac doar primele două luni de toamnă, în care bugetul casei va fi destul de slab.

Ușa orientată spre nord-est

Energia care vine dinspre acest punct cardinal este favorabilă odihnei, păcii, armoniei sufleteşti, progresului spiritual. Dacă locuieşti într-o casă orientată spre nord-est, vei beneficia de un profund echilibru şi de iubire.

În 2021: şansele să întâlneşti un partener pe măsura visurilor tale sunt mult mai mari. Dacă ai deja un iubit, vei fi tot mai mulţumită alături de el. În acelaşi timp, energia din nord-est te va ajuta să te afirmi, să cucereşti şi să le demonstrezi celor din jur că ştii exact ce îţi doreşti de la viaţă.    

Ușa se deschide spre est

Înţelepţii chinezi considerau energia universului venită dinspre Răsărit, o energie „verticală”, cu totul benefică pentru locuitorii caselor a căror intrare dă spre est. Această energie aduce bucuria de a trăi şi este o forţă ocrotitoare pentru copii şi bătrâni.

În 2021: această energie benefică vă va proteja familia, dar, din cauza influenţelor mai puţin bune ale astrelor, este posibil să apară tensiuni între rudele apropiate. Încearcă să înăbuşi în faşă orice discordie, deoarece conflictele care izbucnesc anul viitor riscă să aibă viaţă lungă.  

Ușa casei tale, orientată spre sud

Faţada casei îndreptată spre sud atrage din plin şansele profitabile. Sub influenţa acestei energii tonice, suntem îndemnaţi să trecem la acţiune, să ne luptăm pentru interesele noastre.

În 2021: energia din sud, vibrantă şi dinamică, va fi schimbătoare, va atrage câştigurile mari, dar şi evenimentele mai puţin fericite în dragoste. Cu toate acestea, dacă ai casa orientată spre sud, vei ieşi câştigătoare şi din conflictele dominate de gelozie.

Ușa se deschide spre sud-est

Energia combinată din sud şi din Răsărit protejează sănătatea psihică, dar trebuie să fie însoţită de multă lumină. Dacă ușa casei tale este orientată spre sud-est, nu acoperi geamurile cu perdele întunecate şi grele. Lasă lumina să intre, ţine mereu ordine în casă şi repară lucrurile stricate fără întârziere.

În 2021: energia care vine din sud-est îţi va aduce mult noroc în dragoste, te va ajuta să descoperi cine te iubeşte cu adevărat şi cine nu şi te va feri de gelozie. În privinţa câştigurilor, trebuie să contezi doar pe forţele proprii.

Ușa de la intrare dă spre vest

Dacă ușa casei tale se deschide spre vest, este locul potrivit pentru petreceri, sărbători şi mese în familie, mai ales dacă este decorată în culori vibrante şi ai multe flori. Energia care vine din Apus te îndeamnă să colecţionezi tot felul de obiecte frumoase, cărţi şi cd-uri cu muzică dinamică.

În 2021: forţa luminii care apune vine în contradicţie cu relaţiile de dragoste care se vor înfiripa vara viitoare, dar ea va proteja progresul la nivel profesional. Contează pe relaţiile pe care le ai şi pe comunicare şi nu vei pierde nimic din ceea ce vei câştiga anul viitor.

Ușa casei se deschide spre nord-vest

Dacă intri sau ieşi zi de zi pe uşa orientată spre nord-vest, casa ta primeşte o energie calmă care ajută sufletul şi mintea, te învaţă să îţi petreci timpul liber cu folos şi îţi protejează investiţiile.

În 2021: energia care vine din nod-vest îţi protejează în mod special sănătatea şi îţi şopteşte idei inspirate să îţi înmulţeşti banii sau să renunţi la anumite afaceri înainte să dea greş. 

foto: 123rf.com