Însă, cea mai rapidă alternativă pentru a petrece timp de calitate și captura amintiri nemuritoare, dar și o ocazie perfectă pentru a ne bucura de o masă îmbelșugată, plină de preparate suculente și aromate, gata să fie servite de pe grătare de grădină, direct în farfuriile celor dragi, este organizarea unui grătar în grădina scăldată de razele tot mai blânde ale soarelui primăvăratic.

Așa că, scoate la pensie vechiul grătar și mergi pe mâna zecilor de modele propuse de meșterii sibieni de la Pefoc, care ne oferă la prețuri accesibile pentru orice tip de buget, o varietate largă de grătare de calitate superioară cu care vei putea să prepari carnea, legumele sau felurile tale favorite, asemenea unui veritabil chef BBQ.

Oferta de grătare Weber include modele speciale pentru gătitul la superlativ cu ajutorul cărora, vei beneficia de o mulțime de opțiuni pentru organizarea unui picnic delicios cu prietenii sau în familie, datorită grill-urilor de terasă, grătarelor pe cărbuni sau pe gaz, dar și a modelelor proiectate pentru bucătăriile de vară! 

De exemplu, modelul Weber Traveler (grătarul despre care am ales să vorbim astăzi) face parte din gama de grătare pe gaz mobile, ușor de transportat. Deși este prevăzut cu un singur arzător, grill-ul din fontă de peste 800 cm2, oferă suficient spațiu pregătirii mâncării pentru un grup de până la șase gurmanzi, gata să năvălească cu poftă și să guste din preparatele tale gătite perfect.

Weber Traveler este proiectat să funcționeze cu canistre de gaz de unică folosință asemenea modelelor întâlnite în parcurile de camping, dar poate fi, de asemenea, adaptat pentru a funcționa conectate la o butelie de gaz propan folosită acasă. Capacul cu design atrăgător, tratat cu email de porțelan, ajută la conservarea si propagarea căldurii oferite de arzătorul de 3,8 kilowați, astfel încât să poți încălzi uniform și să jonglezi cu stiluri diferite de gătit la o temperatură constantă, pentru o varietate largă de alimente și rețete.

Pe lângă faptul că este o alegere ideală pentru camping-uri și rulote, Traveler este perfect și pentru cei care locuiesc în zone rezidențiale, chiar și pe terasa unui apartament unde este permisă utilizarea unui grătar cu gaz sau, în general, pentru orice locuință care beneficiază de acces la o terasă sau grădină cu un petic de iarbă cât de mic!

Așadar, transformă experiența gătitului într-una cu totul specială, utilizând un grătar pe gaz inovativ, disponibil la un preț de achiziție atractiv și cu transport oriunde pe teritoriul României! 

În plus, pe lângă gama de grătare, accesând site-ul meșterilor www.pefoc.ro vei putea consulta oferta cu peste 9000 de produse și soluții de încălzire alternativă – o serie întreagă de șeminee pe lemne, șeminee pe gaz sau electrice, sobe noi cu design modern sau rustic, coșuri de fum profesionale, alături de o selecție completă de accesorii și materiale dedicate universului termic de calitate premium, la prețuri deloc piperate.