Este o mutare realizată cu ajutorul unor profesioniști dornici să te ajute ce se realizează eficient și în siguranță, la costuri accesibile. Este mutarea oferită de echipa Relokat.

O firmă de mutări profesională se ocupă de toate etapele ce țin de o mutare, fiind pregătită să facă față oricăror sarcini. Echipa de mutări deține echipamentele necesare pentru a proteja mobila la manipulare și pentru a realiza un transport în cele mai bune condiții. De acum înainte o mutare va fi o activitate eficientă și fără stres. Lasă greul pe umerii unor profesioniști ce se ocupă zi de zi de mutări și bucură-te de noua ta locuință! 

Află cum te poate ajuta o firmă de mutări mobilă să te muți eficient, fără niciun efort!

Pentru a realiza o mutare este nevoie de planificare, de găsit transport și ajutor pentru căratul mobilei și bunurilor. Aceste lucruri implică atât efort fizic, cât și mult stres. Trebuie de asemenea să îți aloci timp pentru mutare. Există mobilă ce necesită demontare și grijă atunci când este manipulată. Cum de asemenea, există mobilier greu, sau voluminos, ce are nevoie de atenție specială. Toate aceste eforturi se răsfrâng asupra ta. Cu siguranță nu dorești să ai parte de o mutare cu peripeții.

Poți apela în schimb la ajutorul unei echipe profesionale de mutări mobilă. Tot mai multe persoane au apelat la astfel de servicii și s-au convins că o mutare pe cont propriu nu merită efortul. Fiecare mutare are particularitățile sale, însă o firmă de mutări este mereu pregătită să realizeze cu eficiență orice efort. O colaborare de succes este bazată pe o bună comunicare. Pentru a te ajuta cât mai mult, echipa de mutări trebuie să știe cantitatea și tipul mobilei ce trebuie mutată, dacă este nevoie de demontare mobilă, adresa de plecare și destinația transportului.

În funcție de cele comunicate de tine, echipa îți va face o ofertă de preț. Relokat se ocupă de mutări și transport mobilă atât în București, cât și în țară. Dacă ești de acord cu oferta, echipa va veni pregătită cu toate cele necesare, la data și ora stabilite de comun acord. Bunurile tale vor fi împachetate cu grijă, iar mobila va fi protejată pe durata manipulării și a transportului. Firma are pregătită o flotă de autoutilitare ce pot deservi orice tip de mutare. În timpul transportului mobila este fixată și securizată pentru a fi protejată. La cerere se oferă și asigurare pentru bunurile transportate.

O echipă de profesioniști în mutări oferă servicii complete pentru oricine are nevoie!

O firmă de mutări își oferă serviciile și companiilor sau instituțiilor ce doresc să-și mute sediile. Este evident că pentru o mutare de asemenea amploare e nevoie de o echipă de profesioniști. Este nevoie de planificare și de resurse. În astfel de cazuri o firmă de mutări se ocupă de diferitele aspecte ce țin de organizare și logistică precum: mutarea și transportul birourilor și a mobilierului de serviciu, a aparatelor și componentelor IT, a copiatoarelor sau a seifurilor. O relocare profesională se realizează cu atenție la fiecare detaliu, pentru ca firma să-și reia activitatea în cel mai scurt timp.

În funcție de cerințele clientului, echipa de mutări se poate ocupa de organizarea noului spațiu de lucru, de conectarea aparaturii IT sau de asigurarea accesului la utilități esențiale, precum apă, curent electric și gaze. De asemenea firma de mutări ajută la debarasarea bunurilor nedorite și oferă depozitare pentru mobilă sau alte obiecte. Iată care sunt serviciile oferite clienților săi de către firma de mutări Relokat:

 • Mutări mobilă
 • Mutări sedii firme
 • Demontare și montaj mobilă
 • Transport mobilă și alte bunuri
 • Mutări și transport seifuri și obiecte grele
 • Mutări piane, pianine, copiatoare
 • Debarasare și evacuare moloz
 • Depozitare

Fiecare din aceste servicii se va realiza cu profesionalism, cu eficiență și într-un timp optim. 

Atunci când apelezi la ajutor profesional avantajele vor fi de partea ta!

O firmă de mutări mobilă profesională te ajută să te muți repede și eficient. Poate ești tentat să crezi că va trebui să plătești mult pentru servicii. Costurile mutării sunt accesibile și depind de cantitatea de mobilă de mutat, de distanța de mutare sau de serviciile suplimentare alese. Atunci când tragi linie vei constata că vei obține un serviciu eficient la un raport calitate-preț excelent. Ține cont că tu nu trebuie să faci niciun efort. Serviciile oferite de firmă sunt personalizate pentru nevoile tale de mutare. Astfel te bucuri la final de o treabă bine făcută și de noua ta locuință.

Mobila și bunurile tale vor fi aranjate așa cum îți dorești. Iată care sunt beneficiile oferite de echipa de mutări:

 • Eficiență la împachetarea și protejarea mobilei
 • Siguranță la transport
 • Asigurarea mobilei și a celorlalte bunuri
 • Echipamente de protecție speciale
 • Preț accesibil 
 • Oferte personalizate în funcție de nevoile tale
 • Economie de timp
 • Niciun efort din partea ta

Relokat, o firma de mutari cu experiență și mulți clienți încântați de serviciile oferite, reprezintă ajutorul de care ai nevoie. Vei vedea că o mutare va fi mai ușoară ca oricând!