Acestea sunt, de asemenea, un mic detaliu care pot fie să îți completeze ținuta într-un mod plăcut, fie să servească drept o distragere nedorită.În rândurile ce urmează, vom vorbi despre șosete bărbați și despre modurile în care pot fi acestea purtate cu stil.

Șosetele trebuie să se potrivească între ele, să nu aibă găuri și nici pete vizibile.

Acest lucru este extrem de evident. Cu toate acestea, trebuie menționată această regulă pentru aceia dintre voi care nu reușesc să vadă problema aici. Indiferent că trebuie să stai încălțat cu pantofi toată ziua, ar fi bine să porți o pereche de șosete impecabile, deoarece nu știi niciodată când se ivește o situație neașteptată în care ești nevoit să te descalți. În loc să porți o conversație relaxantă cu persoană de lângă, vei fi îngrijorat să îți ascunzi degetul ce iese în mod inestetic din șoseta ruptă.

Pentru a scapă de grijile legate de aceste surprize neplăcute, îți recomandat să îți achiziționezi câteva cutii cu șosete confecționate din bumbac sau din bambus. Cutia cu sosete de pe InSosete.ro este, de exemplu, la mare căutare la noi în țară, găsindu-se într-o varietate de dimensiuni, modele și culori, toate fabricate doar din materiale fine.

Insosete este un magazin online ce comercializează șosete de calitate superioară, stilate și cu un design unic, menite să ofere confort, eleganță și încredere utilizatorului și să completeze orice ținută.

Șosetele trebuie să fie în concordanță cu pantalonii.

Acesta este un sfat ce trebuie urmat de fiecare bărbat care își dorește să aibă o ținută omogenă, fără contraste de culoare inutile. În plus, este o regulă pe placul multor bărbați, deoarece are o rigiditate ce nu lasă loc pentru interpretare și confuzie.

Nuanța șosetelor trebuie așadar să se potrivească cu nuanța pantalonilor, nu cu a pantofilor (cum s-ar crede).

Șosetele trebuie să aibă o lungime care să nu lase pielea la vedere.

Conform specialiștilor de la Insosete.ro această regulă se bazează pe convingerea că un domn nu ar trebui să își expună piciorul gol neintenționat. Deși sună puțin a regulă de modă veche, această este încă de actualitate, deoarece pielea piciorului unui bărbat, în timpul purtării unui costum, ar putea distrage atenția. Iar acest lucru nu se dorește. Această regulă nu este valabilă și in ținutele sport, unde șosetele pot fi mai scurte.

Șosetele trebuie să fie confecționate dintr-un material care să se integreze în restul ținutei.

Dacă porți un costum cu cravată, alege o pereche de șosete de calitate, fabricate dintr-un material ușor, fin, cu aspect strălucitor. Dacă porți o ținută casual, poți opta pentru niște șosete din bumbac. În cazul unei ținute de iarnă, cu flanelă groasă și o pereche de blugi, șosetele din lână frunctioneaza perfect. De reținut că, pentru îmbrăcămintea elegantă sau casual, trebuie să optezi pentru șosete închise la culoare. Mergi la sala? Atunci poți alege șosete albe.