Contul online George: Simplitate și eficiență

George, platforma digitală de la BCR, permite deschiderea unui cont bancar 100% online. Fără drumuri la bancă și fără comisioane de administrare, această soluție oferă acces la toate serviciile bancare esențiale printr-o aplicație prietenoasă. Poți efectua transferuri instantanee, gestiona economiile și accesa diverse produse financiare direct din confortul casei tale. Pentru femeile active, aceasta înseamnă mai mult timp pentru lucrurile care contează cu adevărat.

Imaginați-vă că puteți face toate aceste operațiuni între două întâlniri de afaceri, în timp ce așteptați copiii să iasă de la școală sau chiar seara târziu, când toate activitățile zilnice sunt încheiate. George aduce banca la tine acasă, economisindu-ți timp și energie.

Cardul de credit online: Flexibilitate și economii

Cardul de credit online BCR vine cu o serie de beneficii semnificative care îți pot transforma modul în care faci cumpărături. Printre cele mai atractive avantaje se numără cashback-ul de până la 300 de lei pe lună pentru cumpărăturile efectuate la benzinării și supermarketuri. În primul an, cardul este emis și administrat fără comisioane, oferindu-ți o perioadă de grație de până la 55 de zile pentru rambursarea sumelor cheltuite.

Pentru femeile care doresc să gestioneze eficient bugetul familiei, cardul oferă posibilitatea achizițiilor în 12 rate egale fără dobândă pentru sume de minimum 600 lei. Aceasta înseamnă că poți planifica mai bine cheltuielile mari, precum achizițiile de electrocasnice, mobilier sau chiar vacanțe.

Beneficii avantajoase pentru femeile moderne

Cashback generos: Reduceri semnificative la benzinării și supermarketuri, ideale pentru gestionarea cumpărăturilor zilnice.

Zero comisioane: Fără comisioane de emitere și administrare în primul an, perfect pentru menținerea unui buget echilibrat.

Rate fără dobândă: Achiziții mari în 12 rate egale fără dobândă, facilitând planificarea financiară pe termen lung.

Acces rapid la credit: Utilizarea imediată a cardului prin Apple Pay sau Google Wallet după aprobare, oferind flexibilitatea de care ai nevoie.

Cum obții aceste beneficii

Pentru a beneficia de aceste avantaje, urmează acești pași simpli:

  • Deschide un cont online, fără să te deplasezi la bancă.
  • Aplică pentru un card de cumpărături prin aplicație, semnând digital toate documentele necesare.
  • Primește cardul acasă în doar 5 zile și începe să beneficiezi de toate avantajele oferite.

BCR aduce soluții digitale adaptate nevoilor femeilor moderne, oferindu-le mai mult timp pentru ceea ce contează cu adevărat. Contul online George și cardul de cumpărături sunt soluții digitale facile pentru gestionarea eficientă a finanțelor personale, oferindu-ți control, flexibilitate și economii.

Aceste soluții financiare inovatoare sunt create pentru a te ajuta să îți gestionezi mai bine timpul și banii, oferindu-ți mai multă libertate pentru a te bucura de lucrurile care contează cu adevărat în viața ta.