Sneakers – este acesta un tip de încălțăminte potrivit pentru rochii?

Sunt ușori și nebunește de confortabili. Au talpă plată din cauciuc, vârf rotunjit și șireturi. Stilul lor nonșalant a fost iubit de femeile din întreaga lume. Se poate spune chiar, că acești sneakers sunt unul dintre stilurile preferate de încălțăminte în rândul femeilor și bărbaților. Deși au fost concepuți pentru sportivii profesioniști, astăzi sunt purtați de aproape toate femeile, indiferent de vârstă.

Numeroase vedetele de cinema și din lumea modei demonstrează că adidașii pot fi un plus elegant pentru aproape orice rochie. Prin urmare, indiferent de piesele vestimentare care domnesc în garderoba ta, asigură-te că incluzi și adidași clasici.

De ce sunt rochiile combinate cu adidași o tendință atât de populară? Această combinație nu este doar confortabilă, ci și elegantă. Adidașii vor fi un element care va sparge stilizarea elegantă și va adăuga un pic de nonșalanță și este o propunere ideală pentru femeile care apreciază atât aspectul casual, cât și stilul.

O rochiță neagră, o rochie tip cămașă sau poate o rochie tip peplum – se vor asorta adidașii cu orice tip de rochie? Dacă vrei să creezi o ținută la modă rochie + adidași, trebuie să reții că reușita va depinde nu numai de ceea ce porți, ci și de felul cum te simți în ea. 

5 tipuri neobișnuite de rochie pe care le poți combina cu adidași

Adidași pentru o rochie de mireasă

Tocurile înalte sunt sexy, dar nu toate femeile se simt confortabil și atractive în ele.  A purta adidași alături de rochia de mireasă este o tendință din ce în ce mai populară. Ce rochie de mireasă se va potrivi cu pantofi sport? Merită cu siguranță să alegi o creație neconvențională și să te asiguri că și partenerul tău va purta adidași.

Rochie pentru o zi de naștere cu pantofi sport

Ai de gând să sărbătorești o zi de naștere? Sau poate mergi la o petrecere a cuiva drag? Dacă vrei ca stilul să fie elegant și confortabil în același timp, alege adidași. Dacă petrecerea are loc acasă, alege un model casual. Dacă nu, poți să îmbraci o rochie tip cămașă elegantă sau un model cu tiv asimetric.

Adidași pentru o rochie pentru un concert în aer liber

Sezonul festivalurilor este o oportunitate de a prezenta cele mai interesante creații. Cu toate acestea, aspectul nu este totul! Când petreci în aer liber, confortul este de asemenea important. De aceea, pantofii sport domnesc printre ținutele de festival. Poți combina pantofii tăi sport preferați cu o rochie lejeră boho.

Rochie de bal și adidași

Unul dintre cele mai populare stiluri de bal este rochia de prințesă, care este o rochie cu un top mulat și o parte evazată. În combinație cu adidași, arată ca o stilizare a… unei prințese rebele care tocmai a evadat din palat! Dacă așa simți uneori, acesta este stilul perfect pentru tine.

Adidași pentru o rochie office

Chiar dacă biroul tău nu are un cod vestimentar strict, merită să îți amintești să alegi un model cu decolteu mic și umerii acoperiți. O rochie cămașă, tip plic sau creion va funcționa bine la birou. Pe de altă parte, adidașii vor adăuga un pic de libertate stilului.

După cum vezi, numeroase modele de rochii, purtate în diverse situații, pot fi combinate cu sneakers. Dacă și tu îți dorești să fii feminină și să te simți confortabil la fiecare pas, aceasta merită să fie și alegerea ta!