Multor oameni le place să mențină norma standard de culori, respectiv roșu și verde, atunci când vine vorba de decorațiuni interioare de Crăciun. Deși acestea au farmecul lor, o mică abatere este întotdeauna un lucru bun, mai ales când vine vorba de decor Crăciun. Majoritatea culorilor folosite de Crăciun sunt culori vesele, cu o mulțime de elemente strălucitoare. Totuși, tendințele recente demonstrează că decorațiunile simple pot fi uneori mai bune.

Nimănui nu-i place să audă ce s-a făcut deja, toată lumea vrea să știe ce este nou. Pentru toți cei care caută idei pentru o casă modernă decorată frumos, am adunat ceea ce este în prezent la modă și stilat, într-un efort de a-ți influența imaginația și de a-ți gâdila creativitatea.

Un clasic cu ceva interesant

Poate un clasic atemporal, combinația alb-negru oferă ceva ce majoritatea combinațiilor nu pot. Este simplă și elegantă. Arată elegant și cool, orice ai decide să decorezi cu ea.

Există un motiv pentru care se numește clasică și asta pentru că se potrivește aproape cu orice. Casa ta nu face excepție. Dacă îți place accentuarea pe care o primește totul dintr-o combinație de contrast alb-negru, fă-o. Este un decor Crăciun impresionant, dar simplu.

Condimentează standardul

Sigur, poți rămâne cu culorile tradiționale ale Crăciunului, dar unele modalități de gândire creativă și noi moduri de a le implementa fac minuni.

Accesoriile de Crăciun în culori clasice arată grozav de la sine, dar pot arăta și mai bine. Dacă te simți viclean, poți chiar să le personalizezi. Decorarea lor cu panglici le face și mai arătoase.

Mai puțin nu trebuie să fie mai rău

Doar pentru că folosești decorațiuni interioare tradiționale, nu înseamnă că nu ar trebui să fii inventiv. Cum să reușești asta? Am adunat cele mai bune idei de decor Crăciun care arată că mai puțin înseamnă uneori mai mult.

Iată câteva idei de decorare minimalistă de Crăciun care promit să-și inspire artistul interior:

 • Cu cât sunt mai puține articole folosite, cu atât mai bine. Nimic nu iese mai mult în evidență decât articolele care au o prezență puternică.
 • Luminile de Crăciun pot fi uneori dificil de aranjat așa cum dorești. De aceea, cumpărarea unui brad care vine deja cu lumini este uneori o opțiune mai bună.
 • Folosirea prea multor culori nu numai că va oferi decorațiunilor tale un aspect haotic, dar le va face să-și piardă frumusețea. Folosește doar nuanțe din câteva culori alese. Va fi un decor Crăciun modern și șic.
 • Economisește niște bani folosind fructe și legume ca decor. Arată bine, miros frumos și sunt, de asemenea, foarte gustoase!
 • Dă senzația atmosferei exterioare, în interiorul propriei case. Lacurile de zăpadă din hârtie de pe ferestre oferă casei tale o senzație de Crăciun, chiar dacă afară nu este încă zăpadă.
 • Taie hârtie colorată în forme interesante și folosește-le ca decorațiuni, este ușor, dar eficient.
 • Folosirea unei singure culori de iluminare pentru bradul tău te poate calma, în plus, arată incredibil când toate celelalte lumini sunt stinse.
 • Dacă ai puțin timp, formele de prăjituri de Crăciun pot fi folosite ca decor grozav. Atârnă-le pe orice obiect la alegere cu ajutorul unei panglici.
 • Un simplu con de pin poate fi folosit și ca decor. Umple o farfurie sau un castron cu conuri de pin și așază-le pe o suprafață la alegere. Dacă rămâi fără conuri de pin, bomboanele vor face și ele o treabă grozavă!
 • Panglicile pot fi folosite ca decor pe cont propriu. Le poți lega de orice sticlă sau tacâmuri pentru a oferi o senzație de Crăciun tuturor lucrurilor din casă. Alegerea culorii panglicilor îți aparține.
 • Pe lângă panglici, poți lega fundite și în jurul mânerelor ferestrelor și ușilor.