Chiar și așa, există întotdeauna o opțiune care nu este de obicei foarte solicitată deoarece aceste programe de completare oferă un sentiment fals de securitate totală. Vorbim despre asigurarea mobilă.

O asigurare telefon mobil, de exemplu, ne va ajuta atunci când ecranul se sparge, mobilul se udă, este furat sau trebuie efectuată o reparație. Cu asigurarea este mult mai ușor, în mai puțin timp și cu un alt telefon de schimb în timp ce durează operațiunea de reparare. Un alt avantaj al unei asigurări pentru telefonul mobil este că acesta este asigurat și în cazul vacanțelor în străinătate, unde l-ați putea pierde sau v-ar putea fi furat.

Asigurare telefon Emag vezi pagina dedicata

Pe piață există în prezent mai multe surse de asigurare: cele ale operatorilor de telefonie mobilă, cele din magazinele de tehnologie, precum eMAG, și cele specifice unor asigurători.

Dacă ne gândim să angajăm una dintre aceste opțiuni, mai întâi va trebui să știm ce acoperă asigurarea de garanție a telefonului nostru mobil, deoarece cu aceste cunoștințe vom putea face alegerea corectă a asigurării pentru a avea o acoperire maximă.

Toate dispozitivele au o garanție de doi ani care acoperă problemele care pot apărea din cauza defecțiunilor hardware sau software interne. Adică, tot ceea ce nu se datorează utilizării greșite a smartphone-ului însuși de către proprietar.

Asigurare telefon – oferte Emag Eprotect

Odată văzute, ne putem uita la detaliile fiecărei asigurări. Primul lucru pe care ochii noștri îl vor fixa va fi prețul. Prețul asigurării va depinde întotdeauna de prețul mobilului asigurat și de acoperirea inclusă: cu cât sunt mai multe detalii, cu atât prețul este mai mare. Chiar și așa, în general, asigurarea completă pentru un telefon mobil de nivel mediu (300-400 EUR) poate varia de la 7 lei până la chiar 50 de lei pe lună.

În mod normal, principalele motive pentru contractarea asigurării și, prin urmare, detaliile de acoperire care trebuie luate în considerare sunt:

Deteriorare Accidentală – inclusiv scăparea
Furt – prin efracție sau tâlhări
Utilizarea neautorizată – ca urmare a furtului

Pentru a fi siguri că nu se întâmplă nimic noului dvs. telefon mobil și că, dacă apare o nenorocire, va avea o soluție, cel mai bine este să alegeți o asigurare pentru telefonul mobil. Nu este ușor să selectați una și de multe ori utilizatorul este complet dezinformat cu privire la oferta existentă pe piață.

De exemplu, dacă cumpărați un telefon mobil iPhone, puteți încheia asigurarea pe care Apple v-o oferă, dar dacă nu doriți acest lucru sau dacă ați cumpărat un telefon Android, va trebui să optați pentru una dintre ofertele care operatorii de telefonie mobilă au sau pe care le oferă unii asigurători.

Oricum ar fi, trebuie să țineți cont de o serie de probleme atunci când vă asigurați noul telefon mobil. Una dintre ele este dacă compensează financiar. Dacă ați achiziționat un iPhone sau alt terminal high-end, ar putea merita să plătiți câțiva euro mai mult pe lună pentru a fi mai calmi.

Asigurare iphone pe Emag

Cu toate acestea, rețineți că prețul anual al asigurării mobile poate fi de câteva sute de lei. Dacă telefonul dvs. mobil nu v-a costat mult mai mult, este posibil să nu merite să îl asigurați și, dacă aveți o problemă, ar putea merita să cumpărați un terminal nou.

De asemenea, ar trebui să verificați dacă aveți asigurare pentru locuință, deoarece există unele polițe care includ telefoane mobile în cadrul acoperirii, mai ales dacă există un jaf (nu furt) cu forță în afara casei, este posibil ca acestea să o acopere. Acum, rețineți că ceea ce sunt defecțiunile telefonului mobil nu îl vor acoperi și pentru asta ar trebui să vă asigurați pentru telefonul dvs. mobil .

De asemenea, rețineți că garanția terminalului va acoperi eventualele daune pe care le-ar putea avea telefonul mobil sau defecțiunile de fabricație. Garanția trebuie să fie de doi ani, cu toate acestea, problemele pe care dispozitivul le-ar fi putut rezulta din utilizarea abuzivă nu vor fi acoperite.

Spargeri accidentale, daune sau chiar probleme derivate din utilizarea abuzivă sunt câteva dintre acoperirile pe care le prezintă majoritatea asigurărilor pentru telefoanele mobile . Desigur, rețineți că, dacă pierdeți sau pierdeți din greșeală, este foarte dificil pentru orice asigurare mobilă să vă ramburseze dispozitivul.

Astfel, vă recomandăm să vă informați bine și să verificați diferitele opțiuni de pe piață atunci când angajați o asigurare mobilă. Producătorii, operatorii și chiar comparatoarele de prețuri pot fi de mare ajutor într-o sarcină ca aceasta.