Așadar, atunci când este timpul să îți înlocuiești portofelul, este important să știi ce să cauți. Deși portofelele ar trebui să fie extrem de practice, nu ar trebui să fie plictisitoare! Mai jos este un scurt ghid cu pașii pe care ar trebui să îi urmezi înainte de a investi într-un portofel nou.

Alege dimensiunea potrivită 

Ar trebui să eviți să ai un portofel supradimensionat, deoarece un portofel gros va arăta urât. Nu ar trebui să cumperi un portofel mare doar pentru că ai multe de purtat cu tine.

Dacă cineva are o mansardă uriașă, sunt șanse să o umple cu gunoi și lucruri inutile. Același lucru este valabil și pentru lucruri simple, cum ar fi un portofel. Înainte de a cumpăra un nou portofel, curăță-ți portofelul și pune toate articolele din portofel pe o masă. Aruncă lucruri de care nu ai mai avea nevoie niciodată, cum ar fi facturile vechi sau cardurile cadou expirate. Nu uita să îți verifici portofelul în mod frecvent pentru a scăpa de toate lucrurile vechi de care nu mai ai nevoie.

Acum, când știi cât vei transporta, este momentul să alegi dimensiunea potrivită pentru portofel. În funcție de utilizarea dorită, probabil că vei avea nevoie de un portofel de dimensiuni specifice. 

Portofelele mai mari sunt ideale pentru a păstra obiecte precum buletinul sau pașaportul. Dacă împăturirea banilor a fost întotdeauna o problemă, probabil că ai optat pentru portofele dama care au o dimensiune prea mică. Pentru doamnele care intenționează să-și transporte portofele damă în genți de mână sau poșete, dimensiunea lor trebuie doar să se conformeze spațiului de depozitare destinat utilizării. Dacă ai tendința de a purta cu tine o mulțime de carduri de credit, alege un portofel trifold cu o mulțime de sloturi pentru carduri de credit. Pe de altă parte, dacă porți doar câteva carduri, poți alege un portofel bifold. Și, în cazul în care porți doar numerar, alege un portofel cu cleme pentru bani.

Ia în considerare compartimentele de care ai nevoie în portofel

Culorile, modelele și dimensiunile sunt câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare pentru a te asigura că portofelul tău va arăta cât mai bine. Pe de altă parte, designul compartimentelor portofelului tău este factorul la care trebuie să te gândești dacă îți pasă de funcționalitatea portofelului tău.

  • Dacă porți cu tine multe carduri importante, doar un portofel cu multe sloturi pentru carduri va avea sens pentru tine. Dacă ar fi să pui mai multe carduri într-un singur slot, în cele din urmă vă vei distruge portofelul ireversibil.  Nu ți-ar plăcea să știi mereu unde sunt cardurile tale importante? Nu există o modalitate mai bună decât să alegi portofele damă cu atâtea sloturi pentru carduri câte ai nevoie în mod flexibil. Cu portofelul potrivit, vei uita să mai sapi prin portofel de fiecare dată când trebuie să faci tranzacții.
  • Dacă ai tendința de a purta o mulțime de lucruri, inclusiv carduri de credit, facturi, bonuri și bancnote, ar trebui să cauți un portofel cu o mulțime de sloturi diferite. Nu numai că plasarea lucrurilor în diferite compartimente te ajută să devii mai organizat, ci te ajută și să protejezi benzile cardurilor de credit de a fi deteriorate.
  • Există și alte portofele damă care conțin sloturi pentru carduri SIM și carduri de memorie. Ia în considerare aceste portofele cu aceste caracteristici dacă ai tendința de a purta aceste lucruri.
  • Nu în ultimul rând, unele portofele au buzunare transparente pentru actele de identitate și permisul de conducere. Este o caracteristică plăcută, care te ajută să economisești mult timp de la scoaterea cardurilor atunci când ți se cere să arăți actul de identitate.

Consideră portofelul ca pe o investiție pe termen lung

Portofelul tău este într-adevăr o investiție pe care ar trebui să o iei în considerare pentru că vei petrece o cantitate decentă de timp cu el. Unele portofele damă vor fi un accesoriu care îți vor ilustra simțul modei și statutul social. Însă chiar și cu un material de cea mai înaltă calitate și cu un design impecabil, manopera proastă va strica întregul aspect. Măiestria necesită atenție la cele mai mici detalii, deoarece acestea ajung să aibă cel mai mare impact de durată. Pentru un portofel luxos și frumos, ia în considerare un portofel Guess .