Anul 2022 este despre diversitate și cum fiecare dintre noi ne folosim de haine pentru a ne exprima personalitatea, tocmai de aceea, bonprix a creat o nouă gamă de haine care se pliază pe gusturile fiecărei doamne sau domnișoare. Dacă acest lucru e greu de crezut, Elena Gheorghe a avut ocazia să descopere noua colecție, ea devenind exemplul perfect despre cum simplitatea, culorile vii și combinațiile plăcute alcătuiesc un look impecabil, dar și accesibil în același timp. Astfel, ea și-a alcătuit trei ținute diferite pentru trei ocazii diferite din viața ei.

Prima ținută este despre cum relaxarea și eleganța pot construi împreună un look minunat. Elena a optat pentru o salopetă roșie de tip suprapus care îi accentuează talia, dar în același timp are o croială lejeră ce îi permite și o mare libertate de mișcare. Dat fiind faptul că acest articol e într-o culoare atât de puternică, privirile vor fi atrase cu siguranță. Cea mai bună combinație pentru o ținută de acest fel este reprezentată de niște sandale cu toc subțire, de preferat aurii, care pot fi asortate cu un lănțișor fin din aur, puțin mai lung, pentru a completa decolteul. Un look pe care îl poți purta și tu în zilele când trebuie să ajungi la birou, dar dorești să păstrezi confortul pe care îl ai în intimitatea casei tale.

A doua alegere a Elenei a constant într-o rochie cambrată pe corp, care reprezintă o îmbinare perfectă a unui stil elegant-smart. Dungile alb-negre puse în completarea efectului de răsucire din zona taliei sunt factorul de impact în acest look, adăugând un aer stylish care e conform tendințelor anului 2022. Unui astfel de look îi pot fi adăugate în completare accesorii în note aurii, ce pun în valoare combinația de culori a rochiei. Acum ai în minte încă un outfit pentru următoarea ieșire cu prietenele în oraș!

Ultima ținută este ideală pentru după-amiezile răcoroase care deși nu ne copleșesc cu razele soarelui, rămân în continuare momente irezistibile pentru a ieși din casă. Elementul principal al look-ului este reprezentat de un trench de culoare bej, cu o croială relaxantă. Un astfel de articol poate fi purtat pe umeri, iar în cazul în care temperatura începe să scadă sau vreo ploaie de vară își face simțită prezența, funcționalitatea trench-ului intră în acțiune. Elena reușește să combine perfect croiala trench-ului cu cea a pantalonilor albi, care deși sunt cu talie înaltă, au un aer lejer și confortabil. Nu în ultimul rând, pentru a fi o ținută completă se poate asorta o pereche de sandale cu toc înalt, subțire, sau dacă știi că urmează să mergi foarte mult pe jos, poți opta pentru o pereche de teniși tip high alături de o pereche de ochelari impunătoare.

Dacă te simți inspirată de outfit-urile Elenei și îți dorești să descoperi întreaga gamă de articole Bonprix, accesează site-ul bonprix.ro și lasă-ți imaginația să se joace cu fiecare culoare, textură sau articol!