De aceea, ne-am gândit să-ți recomandăm o listă scurtă, dar cuprinzătoare de cadouri pe care le poți oferi iubitului sau soțului tău și pe care le poate folosi și cu ocazii speciale, tip nunți sau botezuri.

Cadouri perfecte pentru soțul tău cu ocazia evenimentelor care urmează în sezonul cald

  • Set cravată/ papion din mătase cu batistă și ac de cravată

Un cadou elegant și luxos pentru un bărbat care iubește opulența și stilul formal este cu siguranță un set cu cravată sau papion, batistă și ac special pentru cravată care să fuzioneze extraordinar cu o cămasă albă simplă de la Gama.ro. Dacă are o colecție impresionantă de sacouri pentru bărbați în garderobă nu-i va fi deloc greu să găsească ceva care să se asorteze cu accesoriile primite de la tine și va face cu siguranță impresie bună printre invitații de la nuntă.

  • Lanț de pantaloni

Un alt accesoriu atrăgător poate să fie un lănțișor de pantalon. Încă din 2016-2017 trendul accesoriilor masculine de genul este din ce în ce mai căutat, fiind foarte purtat de către domnii din Europa de Vest, mai ales Franța, Anglia sau Scoția. Este un trend princiar, foarte apreciat pe care partenerul tău îl va aprecia cu certitudine.

  • Pantofi sport

Pantofii sport sunt extrem de folositori și pot să fie folosiți în orice perioadă din an. Cel mai important aspect de care să ții cont când alegi o pereche de pantofi sport este calitatea materialului. Pielea naturală permite vara piciorului să respire, iar transpirația este ușor evaporată, cea care poate să provoace micoze, ciuperci și miros respingător. Iarna, pielea naturală se comportă foarte bine în umiditate crescută, ținând de cald picioarelor. De asemenea, ține cont că pantofii sport de lux păstrează forma adidasului de bază, dar sunt fabricați din materiale sofisticate cum este pielea de căprioară.

În concluzie, căutarea unui cadou elegant și ușor pretențios chiar și pentru soț sau iubit nu este un lucru destul de ușor. Dar cu siguranță va aprecia efortul tău fiindu-i extrem de util la viitoarele evenimente sociale la care veți participa împreună.

Sursă foto: Unsplash.com