În tradițiile populare orientale, alunițele din palme sunt semnele unui destin special, având în vedere că sunt destul de rare.

Cine are o aluniță într-una din palme va avea parte de un eveniment ieșit din comun, care îi schimbă viața.

Cine are două alunițe este considerat deosebit de norocos și se spune că soarta îl va răsplăti cu un dar neașteptat, chiar dacă va trece de multe ori prin perioade dificile.

Cine are trei alunițe deja este însemnat de soartă și are un destin protejat, ferit de necazuri mari și de dureri.

Ce spun alunițele din palme în funcție de locul lor

Dacă ai o aluniță la baza palmei, în dreptul degetului mare, aceasta semnifică o mare putere de caracter și multă ambiție în viață. Beneficiezi de o putere interioară fantastică și îți poți controla destinul atrăgând norocul de partea ta.

Alunița din centrul palmei nu este un semn prea bun; ea transmite un avertisment grav legat de sănătate; este posibil să te confrunți cu probleme severe, afecțiuni greu de tratat sau boli autoimune.

Dacă ai o aluniță în partea superioară a palmei, aproape de arătător sau de degetul mijlociu, indică fie o căsătorie târzie, pentru care faci multe compromisuri, fie singurătate.

Dar, dacă ai o aluniță în partea de sus a palmei, aproximativ sub inelar sau degetul mic, aceasta arată că ai mult noroc în dragoste, că vei avea o familie frumoasă și o căsnicie echilibrată.