Cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România are în oferta lunii decembrie de toate pentru toți: vin, rom, tequila, șampanie, whisky, gin, băuturi tradiționale și multe altele. Băuturi premium la prețuri accesibile poți face cadou oricui în perioada Sărbătorilor, dar pentru prietenele tale poți comanda cadouri deosebite, cu care se pot răsfăța în zilele și serile de iarnă. Este bine de știut că FineStore îți asigură livrare rapidă și transport gratuit, pentru comezile a căror valoare depășeste 199 de lei.

Pentru acele prietene cu care ai stat ore întregi la povești cu un gin tonic în față, o băutură din gama June by G’Vine poate fi cel mai mai inspirat cadou. June este o colecție de ginuri aromate, fructate, semnată Maison Villevert. Sortimentele cu pere sau piersici, asortate cu cardamom sau fructe de vară, îi vor aduce vara în pahar și în suflet, chiar dacă ne aflăm în plin sezon rece. June Royal Pear & Cardamom și June Wild Peach & Summer Fruits sunt distilate din struguri franțuzești din regiunea Cognac și etalează o combinație de arome gourmet rafinate, un buchet vibrant care se împletește perfect cu aroma de ienupăr specifică ginului.

La fel de inspirat este și un cadou marca G’Vine Floraison, care te invită într-o călătorie senzorială datorită aromei speciale dominate de parfumul florilor de viță de vie proaspăt culese. Distilat în alambic florentin din struguri UgniBlanc copți în regiunea Charente, are o aromă deosebită grație amestecului inedit a zece plante ce vin în completarea celei clasice de gin. Este o băutură elegantă, cu accente florale și de citrice și, dacă vrei să oferi un cadou complet, poți comanda chiar și un pachet special cu pahar elegant, branduit. Le poți surprinde și cu un Limoncello savuros sau un Moonshine delicios.

Opțiunile de cadouri de Secret Santa nu se opresc aici. Oferă-le prietenelor tale o șampanie premium, precum Gosset, al cărei gust suav și proaspăt adună în el toată experiența acumulată de secole de familia al cărei nume îl poartă. O șampanie premiată, cu gust fructat, populară în trecut în familiile de prestigiu din Franța și din întreaga lume, nu poate fi niciodată prea mult pentru prietenele dragi, cu care împarți și bune, și rele

Ideile de cadouri de Crăciun de pe FineStore.ro sunt nenumărate, dar odată ce ai reușit să te hotărăști și să plasezi comanda, produsele vor ajunge la tine în două zile lucrătoare, oriunde în țară, pentru ca tu să le poți pune sub brad pentru cele mai bune prietene. Și nu uita că și tu meriți puțin răsfăț de sărbători, așa că fă-ți un cadou delicios pe care să îl poți savura în tihnă în această perioadă magnifică.