Rochiile, fustele, tricourile și mai ales costumele de baie sunt la mare căutare zilele acestea. Orice s-ar spune, vara aduce cu ea, mai ales la temperaturi ridicate și o vestimentație adecvată, în care predomină ținutele cât mai ușoare, confecționate din materiale care lasă pielea să respire. 

Chiar și așa, doamnele și domnișoarele interesate de modă nu vor face rabat de la calitate și îți vor alege cu grijă și atenție la detaliu doar rochii de vara care să le pună silueta în evidență. 

Rochiile de vară, un pariu câștigat 

În mod special vara se caută și se cumpără rochii vaporoase care să sublinieze personalitatea celei care le poartă, dar care să flateze în același timp și liniile corpului. 

Un furnizor de nișă va avea la vânzare produse de calitate care vor face clientele să revină iar și iar, pentru achiziția noilor modele. Printre aceștia se numără și Bobomoda, ale cărei produse se găsesc pe pagina oficială Bobomoda.ro

De la rochii elegante, rochii de plajă care se poartă deasupra costumului de baie pentru un efect wow, la rochii casual care pot fi purtate zi de zi, plimbări sau ieșiri cu prietenii, pe Bobomoda nu ai cum să nu îți alegi cel puțin o rochie dintre modelele variate prezentate aici. 

Modele și culori variate, mărimi diverse

Modelele prezentate au mărimi diverse, de la S la XXL. Astfel, toate doamnele se pot bucura de aceste rochii, chiar și cele cu forme mai generoase. 

Rochiile casual sunt printre cele mai căutate modele în aceste zile, deoarece oferă multă lejeritate în mișcare și cu accesoriile potrivite pot fi purtate în orice moment al zilei. Astfel, un model de rochie Magnolis poate fi purtată și de către femeile însărcinate, deoarece croiul rochiei permite acest lucru.  

Rochia este confecționată din material calitativ și vaporos, o combinație între 70% bumbac și 30% vâscoză. Este o rochie lejeră cu imprimeu deosebit. Materialul este foarte plăcut la atingere. Rochia are un croi asimetric, decolteul rotund și mânecă scurtă.

În schimb, rochiile de tip Sobe, acestea pot fi purtate și în ocazii mai speciale, cum ar fi seara la o petrecere sau la un cocktail. Acestea sunt rochii din material subțire, special pentru vară, calitativ.

Rochia are guler și mânecă lungă, pentru serile mai răcoroase. Se închide cu nasturi șii se leagă cu cordon în talie. Compoziția ei este un amestec de 95% bumbac, 5% elastan, ceea ce înseamnă că materialul se va păstra bine, chiar și după mai multe spălări. 

Accesorii pentru rochiile de vară 

Pe site-ul Bobomoda veți mai găsi și accesoriile necesare asortării cu rochiile de vară și nu numai. Astel, la secțiunea dedicată se găsesc ochelari de soare, de la modelul clasic la cel animal print, bijuterii delicate, genți și poșete, portofele. 

Vara este aici, bucurați-vă de ea. Pentru mai multe detalii privind produsele, accesați pagina oficială. 

Contact: [email protected]