Nunta ta este un moment special, o zi pe care o vei aduce mereu în inima ta. Dar de ce să te mulțumești doar cu amintiri statice în formă de fotografii și înregistrări video clasice? 

Ce-ar fi dacă ai putea transforma experiența nunții tale într-o călătorie virtuală captivantă și interactivă pentru tine și pentru toți invitații tăi? Cu ajutorul platformei 360 Video Booth, acest lucru devine posibil! 

Acum este timpul să aduci la nunta ta un element care va fascina orice invitat și va crea amintiri cu totul inedite. 

Ce este platforma 360 Video Booth?

Platforma sau cum o nu mai numesc unele persoane cabina 360 video booth nu este deloc acea cabina clasică de poze, ci este o inovație revoluționară în industria nunților. 

Aceasta combină tehnologia avansată de captare a imaginilor într-un video la 360 de grade cu elementele interactive precum muzică sau fundal pe care ți le poți personaliza așa cum dorești pentru a crea o experiență memorabilă pentru tine și invitații tăi. 

Cu ajutorul acestei platforme care este statică și în care doar camera va filma la o rotație de 360 de grade timp de 6 secunde în jurul platformei, nunta ta va deveni mult mai mult decât o simplă ceremonie – va deveni o călătorie virtuală inedită și plină de distracție pentru toți participanții. 

În plus, amintirea acestui moment va deveni o comoară plină de bucurie pentru toți invitații tăi pentru că videourile se pot descărca direct pe telefon printr-un cod QR și împărtăși pe rețelele de socializare. Și evident, păstrat ulterior pentru reamintirea acestui moment simpatic de la nunta voastră. 

Mai mult, această platformă vine și cu anumite accesorii haioase care pot transforma această experiență într-una cu adevărat fabuloasă și plină de zâmbete. 

Descoperă interacțiunea și amintirile vii create chiar la nunta ta prin platforma Video Booth

Unul dintre aspectele unice ale platformei 360 Video Booth este interacțiunea pe care o creează între invitații voștri și experința inedită. 

Invitații se pot mișca în voie în timpul rotirii camerei de filmat, zâmbind, cântând sau făcând orice fel de acțiuni simpatice ce vor fi cuprinse într-un video distractiv la final. 

Având în vedere că pe platformă se pot urca până la 8 persoane o dată, interacțiunea va fi maximă, iar zâmbetele cu siguranță nu vor lipsi. 

În plus, platforma oferă posibilitatea de a adăuga elemente interactive, cum ar fi muzica aleasă de voi sau fundaluri în ton cu tematica evenimentului ce va face din fiecare video unul cu adevărat demn de ținut minte.  

Astfel, invitații tăi vor avea parte de mai multă distracție și momente fabuloase la nunta voastră și se vor bucura de o amintire cu totul aparte chiar pe telefonul lor. 

Iată și câteva dintre beneficiile alegerii unei platforme video booth la nunta voastră.

Experiența interactivă

Platformele video booth 360 permit invitaților să se implice activ în crearea amintirilor de la nunta voastră. 

Prin filmarea la 360° în jurul platformei timp de 6 secunde cu toate accesoriile, muzica și fundalul din spate, invitații tăi pot interacționa între ei într-un mod amuzant, oferindu-le astfel o experiență unică și distractivă.

Amintiri memorabile

O platformă video booth 360 capturează momente autentice și spontane ale invitaților tăi într-un mod simpatic și distractiv. Filmarea la 360 de grade permite înregistrarea întregului cadru și surprinde expresiile și gesturile lor într-un mod dinamic, creând astfel amintiri unice și memorabile.

Diversitate în surprize și momente inedite

 Un alt beneficiu este că o platformă video booth 360 poate aduce acel ‘’altceva’’ inedit la nunta voastră și îi va face pe invitați să își dorească să ia parte la această activitate distractivă.  

Partajarea ușoară a conținutului

În general o astfel de platformă video booth 360 este echipată cu funcționalități de partajare rapidă și ușoară a conținutului, iar videourile se pot descărca și partaja rapid pe rețelele sociale. Astfel, toți cei prezenți la eveniment pot avea acces la amintirile frumoase fără a fi nevoiți să mai aștepte.