O zi întreaga de relaxare, de activități sportive într-o poiană de munte. O zi întreaga de conexiune intimă cu natura si cu sinele, departe de grijile si de agitatia orasului. O zi cu muzica, buna dispozitie si mancare delicioasa.Evenimentul „Green for Future” face parte din proiectul „Fit for Future”, un demers al cărui obiectiv este să promoveze si sa cultive un stil de viata sanatos pentru minte, inima si corp.

Intr-o lume a digitalizarii accelerate, necesare si deopotriva fascinante, avem nevoie ca, macar din timp in timp, sa revenim la conexiunea profundă cu natura, cu originile, cu sinele.Așadar, participantii la retreat sunt invitați sa exploreze fabuloasă zona Valea Doftanei, considerată parte din patrimoniul natural european.Cei prezenți se vor bucura de 5 ore de mișcare in inima naturii, fiecare in ritmul propriu, într-o poiană de un verde crud, cu tălpile goale pe iarbă si cu soarele de munte in priviri.Sesiunile de mișcare se vor desfășura sub îndrumarea unor renumiti instructori si facilitatori profesionisti: Iulian Panait, Andrei Mutu, Mihaela Mutu si Mioara Axinte.Pauza de pranz va însemna un delicios picnic pe iarba, cu mancare bio, specifica locului.Invitat special – DJ Andrei. Pentru ca muzica buna sporește farmecul unui picnic la iarba verde.
Pretul unui bilet este 420 lei/persoana si include 5 antrenamente a cate 1h fiecare, cu instructori de top, jocuri pe echipe, picnic cu  produse locale, extrem de gustoase, paturica pentru picnic, apa, cafea, fructe si cate un cadou din partea organizatorilor.
Inscrieri pentru eveniment: https://bit.ly/3yhTZWV
Locurile sunt limitate.