Este deosebit de important să ne înțelegem corpul și să fim atente la semnele pe care ni le dă. Dezechilibrul florei vaginale poate apărea din multe motive, cum ar fi utilizarea antibioticelor, schimbările hormonale sau produsele de igienă inadecvate. Dar nu trebuie să ne panicăm, deoarece Multi-Gyn ne poate ajuta să ne tratăm disconfortul vaginal și să prevenim infecțiile vaginale!

Este esențial să înțelegem că disconfortul intim poate fi un semn al unei infecții vaginale, care necesită întotdeauna un tratament specializat. 

„Printre cele mai frecvente simptome ale infecției vaginale se regăsesc pruritul care se traduce prin mâncărime, uscăciunea vaginală, durere la contactul sexual și modificarea secreției vaginale, care de cele mai multe ori devine abundentă, miroase neplăcut și își schimbă culoarea. Toate aceste simptome vor crea un disconfort care în final o să afecteze calitatea vieții de zi cu zi a femeii. Este important pentru orice femieie ca sa își păstreze sănătatea intimă. Cea mai simplă și cea mai sigură metodă de protecție a sănătății zonei genitale este reprezentată de toaletarea zilnică a acesteia și din fericire au fost create produse de igienă destinate zonei intime. Este foarte important să folosim aceste produse care au pe lângă rolul de a curăța zona și rolul de a menține echilibrul florei vaginale astfel încât infecțiile vaginale să fie prevenite”, a declarat Dr. Oana Alina Solomon, medic specialist Obstetrică-Ginecologie.

Dacă ignori disconfortul vaginal, consecințele pot fi serioase pentru sănătatea ta! Mâncărimea intensă în zona intimă poate fi un semn de infecție vaginală cu ciuperci. Principalele simptome ale acestei infecții vaginale sunt mâncărimea și iritația vaginală, scurgerile neobișnuite, albe și groase, adesea descrise ca fiind asemănătoare cu brânza de vaci. De asemenea, poate apărea sub formă de roșeață și durere vaginală, în special în timpul sau după actul sexual.. Tratamentul poate fi complicat și nu este întotdeauna eficient pe termen lung. Medicamentele pot provoca efecte secundare negative și nu pot garanta vindecarea completă. În plus, există produse de auto-îngrijire cu ingrediente naturale, cum ar fi Multi-Gyn FloraPlus, care vă pot ajuta să tratați infecțiile vaginale fără efecte secundare negative și să mențineți echilibrul florei vaginale! 

#MultiGyn #ÎnapoiLaGenial #StareDeBine #igiena #IgienaIntima #AiGrijaDeTine #ActiGel #FemiWash

Pentru detalii și comenzi, accesați următorul link: https://bit.ly/3Uu8UXq