Reconstrucția unghiilor cu gel este, fără îndoială, un tip de manichiură care permite oricărei femei să aibă mereu mâini frumoase cu unghii perfect lăcuite și acesta este un detaliu foarte important pentru cei cărora le pasă de aspectul mâinilor lor care au reprezentat întotdeauna o adevărată „carte de vizită” pentru o femeie.

Cu toate acestea, odată ce ați efectuat acest tratament special de înfrumusețare pentru unghiile dvs., cum ajungeți la următoarea întâlnire cu tehnicianul dvs. de unghii de încredere, cu unghii întotdeauna perfecte? Puteti alege sa le întrețineți la un salon de infrumusetare, sau puteti alege un kit unghii gel pentru a le întreține chiar dvs. acasa.

Să aflăm toate sfaturile pentru ca unghiile cu gel să reziste cât mai mult

Reconstrucția unghiilor cu gel: iată cum să o faci să reziste mult și fără cusur până la următoarea programare

Tocmai ai fost supus unui tratament de reconstrucție a unghiilor și ți-e teamă că unghiile tale vor fi deteriorate prematur? Ca întotdeauna, bazarea pe tehnicieni profesioniști și produse de înaltă calitate ar trebui să evite orice posibilă problemă, în ciuda acestui fapt, există câteva mici reguli și sfaturi care dacă sunt respectate cu scrupulozitate îți vor permite să arăți unghii perfecte și frumoase timp de mai multe zile, hai să aflăm care dintre ele:

1. Ai grijă la lungime!

Așa cum am recomandat anterior pentru lacul de unghii semipermanent, chiar și în cazul reconstrucției unghiilor cu gel, va fi necesar să se limiteze lungimea pentru a crește durata acesteia. De fapt, o unghie mediu-lungă va fi mai puțin delicată și supusă unui stres zilnic mai mic decât o unghie foarte lungă care va trebui să facă față microtraumatismelor cauzate de utilizarea telefoanelor mobile, PC-urilor sau în timpul activităților zilnice simple rezervate unei femei.

2. Evitați apa

Ar fi bine să evitați expunerea unghiilor la apă pentru prea mult timp deoarece acest lucru ar putea provoca o detașare prematură a reconstrucției cu gel.

3. Acordați atenție detergenților

Dacă utilizați detergenți, solvenți, înălbitor și alte soluții de curățare pentru casă, trebuie să purtați întotdeauna mănuși de protecție, asta și pentru a proteja frumusețea și sănătatea pielii.

4. Nu mai roadeți unghiile

De foarte multe ori persoanele care recurg la reconstrucția unghiilor cu gel pentru a opri obiceiul prost de a le roade, dar odată ce tratamentul cu gel este efectuat, se trezesc ciugulind din unghiile reconstruite. Este de la sine înțeles cât de dăunător este acest lucru pentru unghiile care au suferit acest tratament de înfrumusețare deosebit și delicat.

5. Purtați mănusi de protecție

Având în vedere că utilizarea substanțelor chimice trebuie practicată întotdeauna purtând mănuși de protecție, chiar și în timpul activităților zilnice reconstrucția unghiilor cu gel ar putea fi pusă la încercare.

De fapt, o femeie creativă s-ar putea trezi angajată în crearea de artefacte, în deschiderea recipientelor și în toate aceste cazuri va fi bine să-și piardă obiceiul de a folosi vârful unghiilor.