1. Inel

Inelul este probabil cea mai simbolică bijuterie pe care să ți-o faci cadou pentru a marca trecerea într-un nou an ca pe o reușită. Acesta simbolizează intrarea într-o nouă etapă, noi speranțe și încununarea succeselor de care ai avut parte de-a lungul anului care stă să se încheie.

2. Cercei

Cerceii sunt acel cadou pe care ți-l poți face de-a lungul anului. Însă de sărbători poți să-ți cumperi o pereche de cercei Swarovski pe care să-i porți la evenimentele la care ai nevoie de acel pic de strălucire din exterior. O pereche inedită ar fi cei placați cu aur roz și pietre care să fie în contrast cu acesta, pentru a le da acea eleganță sublimă.

3. Brățară

Fie că obișnuiești să porți brățări la ținute smart casual sau doar la cele elegante, suntem convinse că una în plus nu a stricat niciodată. Alege-o în funcție de evenimentele care se preconizează că vor avea loc anul viitor și o petrecere cu fast nu te va găsi nepregătită.

4. Pandantiv

Pandantivul este acel accesoriu finuț care se va remarca exact prin simplitatea sa ori de câte ori alegi să îl porți. Cu siguranță ai un simbol care este talismanul tău norocos, pe care îți dorești să îl ai aproape tot timpul și pe care îl găsești sub forma unui pandantiv pietre semiprețioase. Nu mai ai niciun motiv să nu îl adaugi în coș și să te bucuri de el atât anul următor, cât și peste ani buni. Pentru că bijuteriile nu sunt accesorii pe care să le porți un sezon, ci mai degrabă o viață-ntreagă.

5. Colier

Accesoriile statement sunt de nelipsit din cutia cu bijuterii a oricărei femei. Odată ce le porți vei fi mult mai încrezătoare în forțele proprii, iar ținuta ta brusc va căpăta mai multă personalitate și culoare. Maeștri bijutieri care le făuresc pun în ele toată străduința de care pot da dovadă, ca la tine să ajungă un produs care va atrage privirile celor din jur cu fiecare ocazie cu care îl vei purta.

Fie că alegi să-ți faci cadou bijuterii placate cu aur, cu argint sau cu platină, cu cristale Swarovski, Piatra Lunii sau Amethyst, important este să te sărbătorești pe tine și toate reușitele pe care le-ai avut de-a lungul anului acesta.

Și mai important este să pășești în 2022 încrezătoare, să îți pregătești lista de rezoluții și să duci la îndeplinire cât mai multe dintre ele!