După o curățenie temeinică, este o plăcere să te uiți în jur și să vezi că totul este la locul lui, niciun fir de praf, parchetul strălucitor și nici urmă de grăsime în bucătărie sau mirosuri neplăcute în chiuvetă. Dar, atenție: curățenia nu înseamnă neapărat o casă fără microbi.

Chiar dacă nu îi puteți vedea, există microbi acolo unde nici nu vă așteptați: pe jos, în bucătărie, în baie. Deși mulți nu sunt dăunători pentru sănătatea noastră, alții pot provoca boli precum virusurile, care cauzează gripa sau bacterii precum salmonella sau E.coli.

Pentru a vă proteja familia împotriva acestor oaspeți nepoftiți, nu sunt suficiente nici curățenia și nici igienizarea! Trebuie să dezinfectați în mod regulat casa pentru a elimina bacteriile și virusurile și pentru a crea un mediu sigur și sănătos.

Deci, care sunt diferențele dintre curățare, igienizare și dezinfectare?

  • Curățarea: îndepărtează praful și murdăria de pe suprafețe.
  • Igienizarea: se referă la îndepărtarea murdăriei și impurităților de pe suprafețe. Acest proces, deși reduce numărul de germeni, nu îi elimină complet, potrivit Centrului pentru Controlul Bolilor din SUA (CDC).
  • Dezinfectare: constă în distrugerea microorganismelor dăunătoare care pot provoca boli.

Alegerea produsului potrivit pentru curățare și dezinfectare nu este ușoară. Majoritatea produselor de uz casnic curăță doar, în timp ce unele produse dezinfectante necesită curățarea prealabilă a suprafeței. Sanytol, expertul în dezinfectare fără înălbitor, se remarcă prin gama sa largă de produse de curățare dezinfectante. Printre acestea, dezinfectantul universal Sanytol care oferă următoarele beneficii:

  • Doi pași într-unul. Spre deosebire de înălbitor sau alți dezinfectanți, care necesită curățarea în prealabil a suprafețelor pentru a fi eficiente, Sanytol curăță și dezinfectează într-un singur gest.
  • Formulă respectuoasă. Formula este testată dermatologic și respectă cele mai delicate suprafețe, precum lemnul natural, deoarece nu lasă pete și nu deteriorează materialele.
  • Universal. Ideal pentru toate zonele casei, în special pentru bucătărie (blaturi, chiuvete, mese, frigidere) și baie (WC, dușuri, chiuvete)
  • Lasă un parfum proaspăt plăcut. Disponibil cu aromă de eucalipt, grapefruit și mere.

Mai mult, dezinfectantul universal Sanytol este sigur pentru suprafețele din jurul animalelor de companie și copiilor.

În cazul animalelor de companie, Sanytol este ideal, deoarece conține ingrediente amare care descurajează ingestia accidentală, iar parfumul nu afectează simțul mirosului animalelor de companie și nu provoacă urinarea.

Sanytol vă ajută, de asemenea, să creați un mediu sigur pentru bebelușul dvs., protejându-l împotriva virusurilor și bacteriilor în timp ce merg în patru labe, se joacă pe podea, stau în scaunul înalt sau în cadă. De asemenea, vă ajută să evitați contaminarea încrucișată înainte și după pregătirea hranei bebelușului.

Faceți din Sanytol dezinfectant universal o parte din rutina dumneavoastră zilnică și stați liniștită, știind că vă bucurați de un mediu curat și sănătos pentru cei dragi.