Serviciile de mutări sunt foarte diversificate și pot fi contractate indiferent de cantitatea de lucruri pe care doriți să o mutați și indiferent de locație. Compania dispune de suficiente dotări logistice pentru a face posibil acest lucru!

Avantajele reale ale colaborării cu această companie

Rețineți faptul că, este vorba despre foarte multe avantaje. În primul rând, veți alege o companie cu experiență importantă. În al doilea rând, serviciile de consultanță și serviciile de evaluare sunt oferite în mod GRATUIT. De asemenea, personalul care va realiza mutarea este foarte serios și amabil. Gama de servicii este completă. Oferta companiei include toate categoriile de servicii de care aveți nevoie pe parcursul mutării, indiferent de tipul de mutare pe care doriți să îl faceți.

Prețurile nu sunt deloc mari, compania furnizează serviciile în mod operativ, fără a fi nevoiți să așteptați zile întregi.

Cum se va muta mobila dumneavoastră?

FastMoving.ro este compania care dorește să își mulțumească întotdeauna clienții. Și acest lucru a fost sesizat foarte repede de către persoanele care deja au apelat la serviciile companiei.

Pe site-ul de prezentare al companiei puteți citi recenziile foștilor parteneri de contract, persoane fizice dar și companii. Este suficient să vă formați o părere subiectivă despre felul în care această companie funcționează.

Pentru orice categorie de servicii, va trebui să sunați la numărul de telefon postat pe site. Un reprezentant din partea companiei va solicita detalii despre ceea ce doriți să  transportați sau să mutați. În situația în care acest lucru nu se va putea realiza telefonic, o echipă de specialiști se va deplasa la fața locului. Serviciile de evaluare și de consultanță sunt complet GRATUITE aici!

După finalizarea evaluării se va întocmi oferta de preț și veți afla și termenul în care se poate realiza mutarea lucrurilor dumneavoastră. Dacă sunteți de acord cu ambele aspecte, serviciile de mutare vor avea loc la data stabilită de comun acord.

Alte tipuri de servicii utile pe parcursul mutării

Schimbarea locuinței sau schimbarea sediului firmei implică activități complexe. Mai ales dacă este vorba despre foarte multe lucruri care trebuie mutate și transportate.

În anumite situații, noua locație poate să necesite reparații care durează mult timp. Atunci, dacă lucrările de zugrăvit sau de reamenajare nu sunt terminate, va fi nevoie să vă depozitați mobila o perioadă de timp, pentru a nu o deteriora. Compania FastMoving.ro dispune de spații de depozitare situate în zone diferite din orașul București. Sunt spații de depozitare moderne, bine întreținute, dotate cu camere moderne de supraveghere și foarte bine păzite de personal specializat. Bunurile dumneavoastră pot fi asigurate de către companie pe întreaga perioadă a depozitării. Puteți păstra mobila și lucrurile aici, perioade scurte sau lungi de timp. La final, transportul acesteia se va realiza de către companie!

În multe situații, în afară de serviciile de mutari mobila, mai sunt foarte folositoare și serviciile de debarasare moloz, serviciile de curățenie, serviciile de demontare și montare mobilă, serviciile de împachetare și despachetare, de asemenea. Solicitați din partea companiei toate detaliile și despre aceste servicii. Vă pot fi de un real folos!