Peste 70 de firme expun în acest an la Cosmobeauty pe o suprafață de 2.000mp – ultimele noutăți în cosmetică, machiaj, coafură, manichiură-pedichiură(inclusiv pedichiură medicală), dermopigmentare, aparatură de slăbit și de remodelare corporală, dar și produse de dermatologie avansată și aparatură inovatoare de estetică medicală & anti-aging. 

“Profesioniștii dar și consumatorii vor putea descoperi, testa sau cumpăra din cele peste 200 de branduri beauty și tratamente must-have atât pentru femei cât și pentru bărbați  – la ediția din acest an a târgului. Dar nu numai atât! Vizitatorii pot profita mai ales de întâlnirea și de demonstrațiile pe care  – timp de 3 zile – le vor susține la Sala Polivalentă din București cei mai buni tehnicieni de unghii, hairstyliști, make-up artiști, cosmeticiene, maseuri și experți în tehnologii moderne(microneedling, radiofrecvență, ultrasunete, dermabraziune, liposucție non-invazivă, laser). “ – ne-a declarat Isabela Vasile, fondator Cosmobeauty EXPO.  

Dintre noutățile care vor fi prezentate la Cosmobeauty EXPO 2022:

Micropigmentarea fir cu fir a sprâncenelor, Epilarea SPA

Stimularea prin masaj a mușchilor mimicii, French design în manichiură, Laminarea genelor și a sprâncenelor, Eyeliner-ul shading, Trucurile machiajului în acuarelă, Colecția de tunsori masculine: Urbanismo, Balance, Siciliano, Tehnica pixel-powder, Vopsirea sprâncenelor cu henna magic, Tratarea unghiilor încarnate și problemelor picioarelor și unghiilor prin pedichiura medicală modernă, Extensiile de gene megavolume, Îndepărtarea tatuajului sprâncenelor cu laserul, Tratamente cosmetice cu ingrediente vegetale, minerale marine și alge, Îndreptarea 100% a oricărui tip de păr prin nanoplastie ș.a.

#cosmobeautyEXPO #targbeauty #evenimentbeauty #viralbeauty