Iată care sunt lucrurile din casă care atrag cele mai multe priviri!

Deseori, femeile au un stil personal de amenajare și decorare a locuinței care, cu siguranță, nu va trece neobservat de vizitatori. Că este o vază anume, o canapea într-o culoare mai veselă sau o tablou abstract, stilul unei femei se recunoaște ușor și îi va reflecta, de cele mai multe ori, personalitatea.

Atunci când vin în vizită prietenii, există câteva lucruri care ies în evidență, printre care se numără:

  • Canapeaua din living

Ei bine, canapeaua din living este, cu siguranță, piesa centrală care atrage cele mai multe priviri. Cu atât mai mult dacă este o canapea de mari dimensiuni, aleasă special pentru momentele în care primiți vizitatori. Totodată, textura și culoarea canapelei sunt cele care se vor face remarcate în mod inevitabil. O canapea galbenă precum cea din imaginea alăturată nu poate trece neobservată, nu-i așa?

  • Tablourile pictate și pozele de familie

Cele mai des întâlnite obiecte de decor din locuința unei familii sunt pozele de familie și tablourile pictate. Ambele vor atrage atenția tuturor vizitatorilor, deoarece stârnesc curiozitatea. Dacă se întâmplă ca un obiect de decor să fie chiar o operă de artă sau un tablou semnat de un artist cunoscut, cu atât mai mult va atrage toate privirile! 

  • Chiar și alegerea parchetului îți reflectă personalitatea!

Un detaliu important este că, indiferent despre ce lucru din casă am vorbi, acesta reflectă o parte din personalitatea persoanei care l-a ales, cu atât mai mult dacă alegerile sunt făcute de o femeie. Pare greu de crezut, dar personalitatea unei femei se observă până și în alegerea…parchetului!

Da! Chiar și parchetul reflectă o parte din personalitatea noastră. Fie că vorbim de parchet din lemn masiv sau parchet laminat, culorile, textura și modul în care se potrivește cu designul camerei îți poate oglindi personalitatea. 

Chiar și culoarea parchetului poate fi un indiciu referitor la personalitatea ta! Un parchet laminat într-o culoare castanie te va duce cu gândul la o femeie care preferă simplitatea, confortul, dar căreia îi place, totodată, să dețină controlul. Această culoare este adesea preferată de persoanele cu un trecut tumultos, persoane puternice, familiste.

Cauți și tu parchet laminat de culoare castanie? Pe site-ul Hornbach.ro găsești modele pentru toate gusturile, în culori diverse și poți comanda parchet laminat online cu un simplu click!

Pe de altă parte, un parchet de culoare bej semnifică o personalitate caldă, dar impulsivă. Adesea, persoanele care aleg această culoare preferă calitatea, se adaptează ușor, dar au o anumită doză de încăpățânare și vor ca lucrurile să iasă exact așa cum au plănuit. 

Parchetul gri sau alb este ales, de obicei, de persoane care preferă liniștea și calmul. Adesea, aceste persoane muncesc mult, sunt devotate și de încredere, atente și corecte și caută să trăiască în echilibru, ferindu-se de stres.

Tu ce fel de parchet ai ales și în care tipar de personalitate te regăsești?

 Sursa foto: Pixabay.com, Shutterstock.com