Cine și-ar fi putut imagina că ne vom putea instala un dispozitiv revoluționar, dar și surprinzător de ieftin, care împrumută din farmecul unui șemineu cu foc adevărat, direct afară, în confortul propriei noastre grădini, terase sau chiar pe balconul de la bloc!? Cu cele peste două decenii încununate de succes și experiență vastă în domeniul termicelor neconvenționale din România, meșterii sibieni ne propun șemineele decorative – soluții accesibile ca preț și spectaculoase ca design și stare de spirit.

Așadar, pentru a experimenta momente magice și seri perfecte petrecute în ambianța plăcută și lumina difuză a focului cu flacără adevărată, fă cunoștință cu o variantă inedită de semineu decorativ pentru exterior. Funcționând pe bază de bioethanol, gaz, GPL sau peleți, acesta te va purta într-o lume a experiențelor de relaxare totală, direct în curtea casei tale sau în balconul tău frumos amenajat, de la bloc.

Șemineu pe gaz sau pe GPL

Șemineele modulare pe gaz, reprezintă o soluție stilată pentru înfrumusețarea unui spațiu în aer liber. Sunt ideale într-un cadru festiv sau pe terasa unui restaurant, conferind o notă de eleganță în timpul unei petreceri sau în timpul servirii mesei. Sunt disponibile în variante moderne de culoare albă sau neagră, fiind dispuse cu panouri negre și laterale din sticlă. Modelul cu GPL este prevăzut cu spațiu special în partea inferioară cu rol de mascare a buteliei. In plus, funcționarea acestui dispozitiv nu va presupune inconveniențe precum, zgomotul, mirosul sau fumul înecăcios.

Șemineu de exterior cu bioethanol

Cunoscute și sub denumirea de bioșeminee, acestea ard cu flacără adevărată datorită gelului ecologic turnat în rezervorul special. Disponibile într-o paleta diversificată de mărimi, forme și culori, sunt facil de întreținut și extrem de versatile, putând fi montate inclusiv pe o masă în aer liber sau direct pe iarba din curte. Se bucură de o candoare deosebită, efect generat de arderea ambientală a flăcărilor, dar fără prezența deranjantă a fumului sau a mirosului de lemn ars.

Un bioșemineu poate fi accesorizat în funcție gusturile fiecăruia. Se pot aplic pietre decorative din sticlă, imitație de jar sau batoane ceramice cu aspect de lemn veritabil. Pentru cei interesați, bioethanolul este un combustibil 100% ecologic, provenit dintr-o sursă regenerabilă, obținută prin fermentarea componentelor de zahăr și amidon din plante (trestie de zahăr, cereale, porumb, cartofi, lapte, orez, struguri, sfeclă etc). Arderea acestuia este curată și generează vapori de căldură, apă și dioxid de carbon, contribuind astfel și la îmbunătățirea umidității aerului – practic beneficiezi de un plus de căldură, ambianță specială și aromaterapie, într-un singur dispozitiv revoluționar!

Dacă te-am convins de beneficiile șemineelor de exterior și vrei să oferi o șansă acestor soluții decorative inedite, intră pe site-ul oficial www.pefoc.ro și comandă produsul preferat! Tot aici, meșterii sibieni propun din stoc propriu, o gamă variată de soluții și dispozitive termice, precum: șeminee tradiționale pe lemne, șeminee electrice, pe gaz sau peleți, grătare economice sau premium din ceramică de tip kamado, coșuri profesionale de fum, dar și materiale și accesorii pentru a suplini cu căldura și stil aparte, fiecare casă din România!