Prin pachetele lor, cei de la Hostgate sunt perfecți pentru orice persoană, fizică și juridică, ce deține un site și este în căutare de pachete de hosting, în română optimizare web. Aceștia oferă găzduire de mai multe tipuri, precum shared, pe servere VPS dar și pe servere dedicate, în funcție de ceea ce deține și ce are nevoie un client fiind alese de comun acord cele mai bune opțiuni, în materie de performanță dar și de preț.

În principiu, orice tip de site îi poate aduce posesorului un anumit profit financiar, prin care astfel, și serviciile de hosting ar putea fi achitate. Așadar, am putea spune că orice tip de site are potențialul de a se dezvoltă și a crește de aceea, alegerea unui pachet de gazduire web trebuie ales cu grijă, luând în considerare multe aspecte.

Este foarte ușor pentru un client Hostgate să facă trecerea de la un pachet de hosting la altul, chiar și de la hosting shared la cel pe un server dedicat. În prezent, aceștia găzduiesc atât site-uri noi cât și site-uri care sunt deja vechi în mediul online și care în decursul existenței lor au fost găzduite de mai mulți furnizori, trecerea de la unul la altul, în special la unul profesional că acesta se face foarte ușor.

În cazul unul site foarte mare, timpul înseamnă bani astfel că și problemele care ar putea apărea pot duce la anumite pierderi. De aceea, furnizorii sunt aleși cu grijă și în acest scop, Hostgate oferă opțiuni diversificate și de cea mai bună calitate, atât prin configurație hardware de ultimă generație cât și programe software cu rol de optimizare și protecție a domeniilor web care se află în grija lor.

Toate informațiile necesare despre servicii, prețuri și opțiunile de care pot beneficia clienții, noi și vechi, pot fi găsite pe hostgate.ro. După părerea mea, cea mai utilă opțiune și totodată avantajoasă pentru toți cei ce aleg acest furnizor este migrare unui domeniu. Prin acest proces, este schimbat furnizorul de găzduire web și transferate datele de la serverele celui vechi la cel nou. În acest timp, un site poate fi offline și după cum am spus, poate provoca pierderi pentru cei ce îl dețin. De aceea, la Hostgate, indiferent de tipul domeniului web, este garantat un timp de downtime minim la migrare dar și cât timp domeniul este găzduit pe serverele lor.

Pe lângă toate pachetele și serviciile puse la dispoziție clienților, de interes sunt și prețurile acestora. Și putem spune fără îndoială că raportul calitate-preț oferit de furnizor este unul foarte bun iar ofertele speciale precum gratuitate de 3 luni la migrare sau perioada de testare a serviciilor sunt benefice pentru toți clienții.