Ofertele promoționale de aici sunt foarte cunoscute, precum și produsele fabricate în România de o calitate foarte bună.

Dacă vă plac produsele românești, aici este locul ideal de unde puteți comanda pijamale de diferite tipuri, croite în atelierele proprii din România. Este vorba despre pijamale pentru toate anotimpurile și pentru toate gusturile: din catifea, din satin, cu imprimeuri, seturi de diferite tipuri, etc.

Oferta de lenjerii de pat Cumparamisim.ro

Este adevărat! În momentul de față aici aveți ocazia să găsiți cele mai tari oferte de lenjerii de pat de bună calitate și foarte moderne. Este vorba în primul rând despre oferta TRIO – trei lenjerii de pat la un preț de doar 199 de lei. Oferta pentru un set de lenjerie din finet de bună calitate la doar 69 de lei/buc. La acestea mai puteți adăuga oferta 1+1 GRATIS, oferta 3 pături la un preț de doar 99 de lei, oferta de lenjerii super pufoase de tip Cocolino Fluffy care au acum prețuri reduse, etc.

Pentru camera copiilor, puteți profita de multe variante de oferte lenjerii de pat. Începând cu ofertele care includ un singur set de lenjerie de pat din finet, 4 sau 6 piese. Prețurile variază între 69 și 89 de lei. Sunt disponibile modele de lenjerii pentru pat single sau dublu.

Lenjerie de pat single, bumbac finet, 4 piese, alb-multicolor, inimioare

Materialul este de tip finet, 100% bumbac. Este un material modern cu o țesătură foarte moale, foarte plăcută la atingere care este recomandată și persoanelor alergice la fibre sintetice. Este și o țesătură rezistentă care nu se șifonează și se spală foarte bine. Nu se decolorează și nu intră la apă, dacă sunt respectate instrucțiunile producătorului. Grosimea materialului este de 140 gr/m2 și densitatea este de 145 TC. 

Un set  de lenjerie de acest fel conține un cearceaf de pat de dimensiuni 155×200 cm +10 cm clasic și fără elastic, un cearceaf de pilotă de 155×220 cm +10 cm care se închide cu fermoar și două fețe de pernă de dimensiuni diferite, respectiv de 55×75 cm + și 50×50 cm 5 cm. Ambele fețe de perne se închid prin metoda parte peste parte (flep).

Acest model de lenjerie se spală în mod automat la o temperatură de maxim 30 grade C și nu este deloc recomandat să se folosească înălbitori. Se poate călca la o temperatură de maxim 130 de grade Celsius. Este recomandat să spălați produsul înainte de prima folosire, pentru o igienă foarte bună.

Este bine să rețineți faptul că, pe suprafața pernelor poate fi imprimat orice model al lenjeriei. Acest lucru este determinat de felul în care a fost tăiat materialul atunci când a fost realizat croiul. De asemenea, produsul are o singură față, imprimat în totalitate cu modelul cearceafului de pilotă. 

Materialul acestui produs este tratat împotriva sifonării și scămoșării. Nu necesită călcare și nici balsam pentru spălare.