Să recapitulăm împreună ce sunt fațetele dentare

Fațetele dentare sunt mici piese protetice ce se aplică pe suprafața exterioară a dinților și au rolul de a îmbunătății aspectul danturii într-o maniera naturală. Acestea sunt concepute din material ceramic sau compozit și se lipesc cu ușurința pe smaltul dentar.

C:\Users\Asus\Desktop\Loredana\Comunicate de presa\Hob\advertoriale\Decembrie\coperta 2.jpg

Rolul fațetelor dentare:

  • Acoperă petele de pe dinți
  • Ascund ciobiturile de pe dinți
  • Dau un aspect natural dinților
  • Readuc nuanța de alb a dinților
  • Reduc spațiile dintre dinți
  • Închid spațiile interdentare inestetice
  • Aliniază dinți cu mici modificări de poziție

Obiceiuri care pot afecta integritatea fațetelor dentare:

  1. Igiena orală precară

Indiferent că avem dinți naturali sau fațete dentare, evident că orice este legat de igiena orală. Igienizarea danturii trebuie să fie la fel de riguroasă, periajul trebuie să fie efectuat de cel puțin 2 ori pe zi, dimineața și seara sau după fiecare masă, dacă este posibil, într-un mod corect.

Notă: Modul corect de periaj se referă la utilizarea unei periuțe de dinți adecvată nevoilor danturii și gingiilor tale, folosirea unei paste de dinți care să conțină fluor și un ansamblu de mișcări începând cu măselele superioare din partea stângă și mers în direcția acelor de ceasornic. Fluorul este un ingredient care are proprietatea de a elimina depunerile de tartru și a preveni apariția cariilor.

La final folosiți și apa de gură pentru a fi siguri că îndepărtați toate resturile alimentare ce se pot depune la baza dintelui.

  1. Spartul în dinți a alimentelor dure

Cele mai dure alimente sunt acelea cu coajă crocantă, printre care se numără fisticul, alunele de pădure sau nucile. 

Mulți oameni consideră că este o idee bună să le decojească sau spargă folosind dinții. Total eronat, dantura nu poate înlocui niciodată rolul unei ustensile special făcute pentru a sparge acest tip de alimente!

Evitați să înlăturați coaja celor enumerate mai sus pentru a nu risca să deteriorați sau spargeți fațetele dentare.

  1. Deschiderea sticlelor direct cu dinții

Există o categorie de persoane care folosesc și în ziua de azi un obicei mai mult decât ciudat și dureros la prima vedere și anume folosesc dantura pe post de desfăcător de sticle. 

Un obicei mai mult decât nepotrivit, deoarece chiar dacă dinții vor rezista o dată sau de două ori, aceștia nu au fost creați pentru așa ceva.

Riscați să spargeți sau pierdeți atât fațetele dentare cât și dinții naturali dacă nu vă opriți din a face acest lucru chiar acum!

C:\Users\Asus\Desktop\Loredana\Comunicate de presa\Hob\advertoriale\Decembrie\3.jpg

Avantajul de a alege clinica noastră

Toate aceste sfaturi și corecții de comportament vă vor fi prezentate și explicate de către medicii esteticieni atunci când veți veni la House of Beauty Clinic, pentru a vă ajuta să păstrați fațetele dentare într-o stare perfectă cât mai mult timp.

Ai în vedere un tratament cu fațete dentare în zona Bucureștiului? Obține mai multe informații la https://www.hobclinic.ro/fatete-dentare .

Tratamentul cu fațete dentare te va face să fii încântat când te uiți în oglindă. Veți avea un look demn de orice covor roșu!

Te așteptăm în sediul House of Beauty Clinic din Bulevardul Pipera, Nr. 59B, Parter, Bucuresti, Ilfov. Îți stăm la dispoziție la nr de tel  +40755 354 555 sau la de e-mail [email protected]