Există multe variante de filtre apa pe care consumatorii casnici le folosesc. În fond, este mai rentabil să aibă un filtru pentru apă menajeră. Când vă preocupă această necesitate, nu uitați că la Kitchen Shop veți regăsi diverse produse utile acasă. Au preț accesibil, sunt produse de calitate, unele profesionale, dar și home use.

O cană filtrantă merită investiția

În funcție de necesitățile fiecăruia, o cana filtranta va fi aleasă încât să fie practică. Poate avea diferite capacități. Spre exemplu unele dintre cănile filtrante regăsite în stocul de la Kitchen Shop au capacitate de filtrare de până la 150 de litri de apă până când să fie cartușul schimbat.

Pur și simplu, umpleți recipientul cu apă de la robinet și lăsați filtrul activ să își facă treaba. În funcție de modelul de cană filtrantă aveți indicator pentru a ști când trebuie să schimbați cartușul. În medie, acesta poate rezista până la 4 săptămâni până când are nevoie de înlocuire, iar modul în care veți face asta este destul de facil.

Ce conține filtrul dintr-o astfel de cană

Sita de filtrare dintr-o cană filtrantă de la Kitchenshop.ro include strat de micro-granule de carbon menite să reducă din cantitatea de impurități din apă. De asemenea, filtrul are sită fină și rășini sintetice, care împreună acționează ca un scut, astfel încât apa să fie cât mai bine filtrată.

Calitatea apei are importanță majoră pentru fiecare dintre noi. Avem tendința de a ne gândi la bebeluși ca fiind mai sensibili. Nici adulții nu sunt scutiți de probleme de sănătate ce apar în timp, din cauza consumului de apă de calitate precară. De la sensibilitate stomacală și până la pietrele la rinichi, calitatea apei are un cuvânt de spus în viața noastră.

Cât costă o cană filtrantă

La Kitchen Shop avantajul este că vom regăsi varietate de produse, la prețuri excelente. Așadar cei interesați să își completeze bucătăria de acasă cu tot felul de produse practice vor regăsi aici implicit căni filtrante. Prețurile sunt avantajoase, undeva în jurul sumei de 100 de lei pentru cana cu care puteți filtra până la 150 de litri de apă.

În funcție de necesarul de apă al fiecărei familii veți putea achiziționa varianta de cană filtrantă potrivită vouă. De la cele mici de 2,5 litri și până la cele de peste 8 litri, Kitchen Shop vă asigură stoc variat. Poate că locuiți într-o zonă în care apa potabilă vine de la sursă nesigură, o fântână. Poate că rețeaua de apă este accesibilă vouă, însă chiar și așa nu aveți 100% încredere în cât este de curată. O cană filtrantă este așadar o extra măsură de precauție că ce veți consuma este apa de calitatea pe care v-o doriți.

Există și versiuni de căni to go, cele pe care le puteți purta cu voi oriunde. Au capacitate mai mică, de 600 de ml spre exemplu și faceți refill constant. Are un preț de aproximativ 50 de lei, unele pot fi chiar și mai ieftine, în funcție de ofertele curente ale acestui e-shop.

Tot aici veți regăsi și pachete, cană filtrantă mare, una mică și filtru de schimb, seturi convenabile. Accesați pagina și cumpărați smart cănile filtrante. Le veți folosi zilnic, asigurându-vă că aveți apă de calitate mereu.

Contact: [email protected]