Deși sunt destul de greu de întreținut, nuanțele de blond au fost populare în orice sezon, deoarece vor atrage mereu privirile tuturor celor din jur. Așadar, dacă în acest anotimp dorești să optezi pentru o nuanță de blond, te invităm să descoperi propunerile noastre.

  1. Blond cenușiu – Deși în ultimii ani a fost în topul preferințelor, această nuanță nu dezamăgește și îți oferă un stil modern și foarte șic. Având tonuri reci cu nuanțe de blond, gri și alb, această culoare se va potrivi perfect cu orice nuanță a tenului, dar și a ochilor.
  1. Blond bej cenușiu – Vrei să îți închizi nuanța ta actuală de blond? Optează pentru un blond bej cenușiu! Nu doar că îți va pune în evidență trăsăturile tale naturale, dar este și o alegere perfectă pentru sezonul de toamnă. De asemenea, indiferent ce ținută vei aborda, vei emana elaganță, mister și feminitate.
  1. Blond platinat – Dacă te numeri printre femeile pasionate de modă, probabil știi că această nuanță este una foarte populară și iese în evidență în orice context. Dacă tenul tău este unul deschis, această culoare este o alegere perfectă, mai ales dacă ochii tăi sunt albaștri sau căprui. 
  1. Blond rose – Nu îți dorești nici blond, nici roșcat? Alege o combinație perfectă dintre cele două! Blondul căpșună este o nuanță caldă, de aur ușor roșiatic, care poate varia de la tonuri portocalii, până la tonuri reci. Această nuanță poate fi una foarte spectaculoasă, însă este importantă și intensitatea culorii.
  1. Blond caramel – Vrei să te faci remarcată, dar cu o nuanță ușor de întreținut? Această culoare este alegerea potrivită! Blondul caramel este versatil și se adaptează oricărui tip de ten, deoarece creează un echilibru perfect între tonurile bogate de roșu, brunet și blond. Dacă ai ochii căprui, această culoare este o alegere foarte bună!

Ce nuanță vei încerca?  Nu uita că cea mai potrivită culoare este cea care te face să te simți cel mai bine în pielea ta!