Cu jambiere

Dacă sunteți în căutare de confort pe un timp ploios, dar vreți ca ținuta să nu fie una clasică, jambiere și cizme de ploaie sunt combinația perfectă. Puteți opta pentru un model scurt, pentru a se observa cu ușurință și jambierele. Nu trebuie să fiți adolescenți pentru a purta jambiere, moda nu ține cont de vârstă!

Cizme scurte 

Cizmele scurte de ploaie sunt mai ușor de asortat. Aceste modele sunt ușor de purtat cu blugi, fuste, rochii… multe opțiuni de luat în calcul, pe care să le adoptăm în ținuta noastră. Modelele se simt mult ca o pereche de ghete, nu ca unele speciale pentru ploaie, motiv pentru care se pliază bine pe o gamă variată de stiluri vestimentare.

Cizme lungi

Acestea oferă eleganță oricărei ținute, prin simpla lor lungime. Cizmele lungi pot fi integrate în outfit-uri pentru iarnă, unde un palton trei sferturi va face echipă bună cu modelul de cizme. Și vara se pot purta, cu o rochie/fustă scurtă.

Cizme negre și colorate

Cizmele de ploaie negre sunt un trend clasic, care arata grozav cu orice tinuta. Indiferent că discutăm despre un stil office sau o plimbare în parc, variantele negre se pot integra extrem de ușor în orice ținută, indiferent de culoare. Mai mult, acestea completează chiar și un look alcătuit dintr-o rochiță midi, lungă sau de ce nu, scurtă. Însă, cea din urmă nu este atât de preferată în sezonul rece. Dacă doriți să ieșiți în evidență oriunde mergeți, alegeți cizme cauciuc damă ce sunt colorate, acest lucru va aduce o pată de culoare în orice outfit.

Cum să purtăm cizme de ploaie în timpul verii?

În timpul verii, cizmele de ploaie cu impermeabilitate ridicată nu sunt cu adevărat necesare. Aveți nevoie doar de cizme scurte de cauciuc, care nu au o căptușeală groasă. Cizmele de ploaie nu sunt potrivite pentru vara, deoarece vor face picioarele sa se simta si incomode.

Cum să purtăm cizme de ploaie iarna?

În timpul iernii, cizmele de ploaie sunt adesea preferate, deoarece păstrează căldura mai bine. De asemenea, rețineți că modelele pentru acest sezon ar trebui să fie puțin mai lejere, deoarece aveți nevoie de mai mult spațiu pentru șosete groase.

Da, cizmele de ploaie, pantofii funcționali și impermeabili pe care ți-a plăcut să îi porți când erai copil, sunt oficial încălțămintea aleasă de femeile care poartă anumite piese vestimentare astfel încât să arate cel mai bine. Au început chiar să le poarte chiar și atunci când nu plouă, ceea ce a făcut ca multe branduri să-și prezinte propriile cizme durabile cu tălpi groase. Știm cu toții că cizmele de ploaie nu sunt chiar ușor de integrat în ținute și că poate fi greu să vă dați seama ce să purtați cu acest model de încălțăminte. Dar dacă le purtați în mod corespunzător, cizmele de ploaie pot arăta foarte frumos.