2.  Mireasa stabilește doar o domnișoară de onoare, care de obicei este sora mirelui sau a miresei. În acest caz, domnișoară de onoare o să aleagă ce rochie poartă (ținând sau nu cont de indicațiile miresei).

Dar, indiferent de situație, rochiile domnișoarelor de onoare contează în organizarea evenimentului. Nu doar pentru confortul și bucuria domnișoarelor, ci și pentru fotografiile de grup, pentru imaginea completă a nunții și așa mai departe.

Ce rochii caută de obicei domnișoarele de onoare?

JojoFashion vinde rochii pentru orice eveniment, în mii de modele și chiar sunt specializați în ținute vestimentare pentru damă. Orice femeie care a căutat la un moment dat o rochie specială a ajuns pe site-ul Jojo. Așa că am stat de vorba cu reprezentanții magazinului și iată ce am aflat.

– Foarte multe domnișoare de onoare (și mirese) preferă rozul, inclusiv rozul prăfuit.

Dacă ar fi să numim o culoare care se potrivește cel mai mult rochiilor de ocazie pentru domnișoarele de onoare, clar această ar fi roz. Și e de înțeles cum. Rozul arată bine pe lângă albul sau cremul rochiei de mireasă. Este tineresc, se potrivește domnișoarelor care nu sunt încă măritate. Rozul le ajută pe domnișoare să iasă în evidență pentru că de obicei la o nuntă doamnele preferă culori mai sobre, mai puternice sau clasicul negru. Așa că rozul e perfect pentru domnișoarelor de onoare

– Rochii lungi sau scurte pentru domnișoarele de onoare

Ambele variante sunt în tendințe și am spune că ține de preferințe. Pe de o parte există rochiile scurte, din dantelă, voal, cu un croi tip baby doll, care se potrivește minunat fetelor foarte tinere. Pe de altă parte, rochiile lungi din brocard, din tull, stil prințesă, cu crăpături pe picior, mulate în partea de sus și larg în partea de jos, sunt o opțiune grozavă pentru domnișoarele de onoare mai romantice sau pentru evenimente cu tente vintage. Iată intreaga colecție de rochii domnișoare de onoare aici: https://www.jojofashion.ro/Rochii/Rochii-domnisoare-de-onoare.

– Alte detalii minore, dar care contează

Rochiile pentru domnișoarelor de onoare pot fi superbe, unice fără a eclipsa mireasă. Pentru că oricum rochia de mireasă este deosebită și va rămâne în prima linie vizuală. Sigur că rochia pentru domnișoară de onoare sau pentru domnișoarele de onoare trebuie aleasă în funcție de tematică, stilul și specificul evenimentului.

Dacă o să se țină cont de acest lucru, cu siguranță alegerea va fi una inspirată. În magazinul online JojoFashion există rochii atât de diverse pentru domnișoarele de onoare: de la cele mai îndrăznețe, mulate și cu decolteuri generoase, până la rochii romantice, clasice, din voal, potrivite pentru fetele tinere, inocente.

Fie că sunteți în căutarea unei rochii simple sau cât mai deosebită pentru rolul de domnișoară de onoare la o nuntă, 100% o să o găsiți pe JojoFashion.