Rețeaua de magazine din București, din Mega Mall și Promenada Mall, se remarcă prin selecția variată de parfumuri și produse cosmetice de lux, multe dintre acestea având prețurile reduse – ceea ce este un mare avantaj. Notino.ro are noutăți la parfumuri și produse bestseller, la care se asigură și o livrare gratuită. Transportul este gratuit la acest magazin și la sute de produse de brand, la parfumuri de lux și cosmetice populare, dar și la coletele cu articole în valoare de peste 250 RON din magazinele din capitală. 

Îngrijire profesională a pielii cu produse cosmetice cu efect anti-age 

Cosmeticele Helena Rubinstein sunt renumite în lume pentru formulele high-tech, ce includ celule stem vegetale, care au efect de întinerire, anti-age și de stimulare a activității celulare a pielii. Aceste produse de îngrijire a pielii sunt cu adevărat uimitoare, având în vedere faptul că hidratează perfect pielea și îi îmbunătățește aspectul. 

Ele sunt create special pentru o îngrijire personalizată pielii, pentru a rezolva numeroase probleme de frumusețe. Din categoria lor fac parte: 

 • Cremă de noapte revitalizantă cu efect de hidratare
 • Concentrat anti-rid
 • Cremă regenerativă de zi antirid
 • Cremă mască pentru reducerea semnelor de îmbătrânire 
 • Esență facială
 • Cremă pentru ochi împotriva cutelor și al pungilor de sub pleoape
 • Tratament facial exfoliant, etc. 

Cosmeticele de lux Helena Rubinstein includ și o gamă foarte variată de produse de machiaj, cum ar fi: 

 • Set cadou pentru un machiaj profesional
 • Fard de obraz, pudră colorată
 • Tonic fluid iluminator
 • Mascara pentru volum, alungire și separare a genelor
 • Cremă de noapte revitalizantă și altele. 

Pentru a nu pierde cele mai bune oferte la astfel de produse, ar fi indicat să te abonezi și la newsletter-ul acestui magazin, pentru a primi la timp notificări. De asemenea, ai putea citi și blogul acestui magazin de pe site-ul Notino.ro, care are sfaturi utile privind alegerea și beneficiile produselor cosmetice și de machiaj. Dacă vei urmări și paginile de Facebook și de Instagram ale magazinului, ai posibilitatea de a vedea care sunt cele mai bune concursuri cu premii și prezentări video tip masterclass despre cosmetice și parfumuri, care ar putea fi utile și foarte interesante.  

Nu rata reducerile și ofertele la parfumuri de lux pe Notino.ro!

În acest e-shop cu produse de TOP poți găsi reduceri mari și oferte speciale la parfumuri de lux, cum este și Euphoria de la Calvin Klein. Acest parfum are note orientale, florale și fructate și este potrivit pentru zi și ocazii speciale. El impresionează prin combinația de note și arome de violetă, mosc, lemn de mahon, ambră și floare delicată de lotus. 

Deși unele parfumuri de lux sunt mai scumpe, calitatea și performanța lor arată că își merită prețul. Astfel de parfumuri pot fi idei de cadou perfecte pentru oricine, pentru că au arome senzaționale. Ele pot fi gravate cu laser cu mesaje personale și de asemenea, expediate în ambalaje de lux, cum ar fi de exemplu în cutii elegante, legate cu panglică colorată din atlas. Cutiile pot avea și un mesaj personalizat tip felicitare și dacă se dorește, ele sunt expediate direct la adresa destinatarului. 

Notino are reduceri și la seturile cadou cu produse de brand care sunt populare în prezent. Unele parfumuri și cosmetice de lux pot fi încercate înainte de a fi desfăcute, dacă fac parte din oferta Try It First, pentru că acestea sunt livrate și cu un eșantion cadou, care poate fi probat și analizat acasă.  

Pe Notino există și produse de lux special selectate, aduse de la anumite branduri populare în lume, care sunt de înaltă calitate și livrate gratuit.