Notino are peste 82 de mii de produse de marcă, 100% originale. Acestea se comercializează și în punctele de vânzare din București, din Mega Mall și Promenada Mall. Magazinul se remarcă prin calitatea produselor sale și prețurile grozave. În fiecare lună poți găsi aici oferte și promoții avantajoase la produsele de brand preferate. 

Pentru vara acestui an, Notino a pregătit mii de cosmetice, produse pentru bronzat și protecție solară, care prin ingredientele lor speciale pot proteja pielea de razele ultraviolete puternice ale soarelui. Acest magazin are și produse de make-up care sunt potrivite pentru orice anotimp din an.  

Pentru a-ți evidenția ochii în această vară, ai nevoie de un machiaj elegant care poate fi obținut și cu ajutorul unui eyeliner de pe Notino ce are formule rezistente la apă și un aplicator subțire. Oferta de cosmetice pentru un machiaj profesional de pe Notino.ro este foarte variată și include produse de brand, care fac față aburilor de vară. Cu ajutorul lor machiajul va rezista la plajă, o perioadă îndelungată de timp. 

Folosește în această vară produse de bronzat de pe Notino, care mențin pielea frumoasă și sănătoasă!

Notino are produse de lux care se potrivesc preferintelor de bronzare celor mai pretențioase persoane. Acestea au ingrediente naturale și fiecare oferă rezultate bune de la prima utilizare. Astfel de produse pot fi: 

  • Spray transparent pentru bronzare SPF 30
  • Ulei de îngrijire și bronzare fără factor de protecție
  • Spray iluminator pentru plajă SPF 50
  • Loțiune solară light SPF 50+
  • Spray de bronzat pentru pielea sensibilă SPF 50+ și altele. 

Produsele de marcă sunt de calitate înaltă și necesare la plajă, mai ales dacă vrei un bronz frumos. De asemenea, este necesar să-ți protejezi pielea de arsuri solare și de radicalii liberi. Pentru asta Notino are loțiuni și creme de plajă cu SPF adecvat, care pregătesc pielea și tenul pentru expunerea la soare. Pentru o protecție foarte ridicată împotriva radiațiilor nocive UVA și UVB, ai nevoie de produse cu SPF 50 care sunt hidratante și ajută împotriva deteriorării provocate de radicalii liberi și îmbătrânirea pematură a pielii. 

Prin urmare, alege astfel de articole cosmetice de brand care sunt potrivite pentru față și corp, pentru toate tipurile de piele, au ingrediente bune care stimulează simțurile și se absorb rapid, catifelând în profunzime.

Vara, înainte de expunerea la soare, ai nevoie și de un ulei de plajă, care hidratează pielea, o catifelează și-i oferă un bronz uniform, cu tentă aurie, de durată. După plajă îți poți calma pielea cu produse de brand speciale, cum ar fi: 

  • Un balsam după plajă care ameliorează roșeața, hidratează pielea intens, îi redă elasticitatea și are capacitatea de a consolida bronzul
  • Un gel răcoritor care se folosește după ce ai stat mult timp la soare și care hidratează și restabilește bariera naturală de protecție a pielii; acesta poate avea acid hialuronic, antioxidanți și alte ingrediente naturale cu efect de regenerare a pielii sensibile sau iritată de soare.  

Unele produse sunt mai avansate decât acelea clasice și oferă un aspect natural. De exemplu, un accelerator bronz poate favoriza pigmentarea rapidă a pielii, poate accentua nuanța aurie și protejează țesutul cutanat împotriva deteriorării. Cu ajutorul acestui produs, bronzul are un aspect uniform pe piele și durează mai mult. Aceste avantaje se datorează ingredientelor sale care oferă o protecție excelentă, cu spectru larg împotriva razelor solare. Consistența sa este ușoară, lasă pielea să respire și oferă un bronz auriu foarte frumos.