Povestea din primul episod continuă cu artistul care isi cauta iubita după ce aceasta a dispărut fără să spună un cuvânt. 

Acțiunea videoclipului are loc între România și Mexic. Dany D „mi amor” joaca rolului unui  afacerist român, care angajează un detectiv privat pentru a-și căuta iubita, pe care o găsește în cele din urmă în Puerto Vallarta – Mexic.

Este o poveste de dragoste cu multe suspine, o telenovelă cu urcușuri și coborâșuri, asemeni celei din Romeo și Julieta, o relație aproape imposibilă!

Muzica, versurile, scenariul videoclipului sunt semnate de Dany D

Regia de asemenea Dany D si Daniel Costache.

Mix Master- Daniel Costache

Producția muzicală este în colaborare cu Orlando di Pietro, nominalizat de 7 ori la Latin Grammy și american Grammy.

Să vedem videoclipul

Cine este Dany D ?

Dany D, originar din Transilvania, cantaret, compozitor si actor, abslovent al facultatii de Teatru si Film “UNATC ILE Caragiale”.

In 2006 a interpretat rolul lui Jesus in musicalul “Jesus Christ Superstar” in regia lui Adrian Pintea si sub coordonarea muzicala si vocala a Sorinei Creanga. In 2010 a interpretat rolul lui Che in muzicalul “Evita”.

Intre 2010 si 2015 a coordonat in limba romana si limba franceza spectacolul de teatru Cantareata Cheala de Eugen Ionesco, in care a si interpretat rolul domnului Martin.

In 2015 a facut o figuratie speciala in filmul “See you soon” alaturi de Liam McIntyre, protagonistul din serialul HBO Spartacus.

In 2016 a fost concurent “X Factor Romania” primind 4 de DA fiind vazut de Carla’s Dream ca un potential castigator al concursului.

In 2019 a jucat in filmul romanesc “Regina Maria” in regia lui Alexis Sweet Cahill, interpretand rolului unui reporter

Tot in 2019 s-a lansat industria muzicala din Mexic cu scruta telenovela “Trilogia de los Besos” al carui primul episod/cantec se numeste “Besos Criminales”.