Niște oameni inteligenți  este despre trei cupluri, David și Chloe, Thomas și Gina, Alexandre și Marina, pe care le leagă o prietenie de 15 ani, și care sunt față în față cu un divorț care le pune maxim la încercare legătura dintre ei și va da măsura caracterului fiecăruia, dar și a prieteniei lor în general.

Ceea ce parea o despartire amiabilă, în interesul ambelor părți, se dovedeste a fi exact contrariul, ceea ce părea elegant, se transformă într-o luptă  între sexe,  ceea ce părea un exemplu de urmat, devine o catastrofă și sursa unor dezvăluiri în urma cărora nimeni nu va iesi neșifonat, la propriu.

Niște oameni inteligenți  este si o comedie feministă, care va mulțumi deplin doamnele din public.  Încă o data, femeile se dovedesc mai puternice și mai inteligente decât bărbații cu care iși împart viața. Spectacolul ar putea avea un motto care se adresează bărbaților: “Nu încercați asta acasă.  S-ar putea să vă ardeți.”

Marc Fayet, unul dintre cei mai premiați autori francezi de comedie, a scris o frumoasă poveste despre viața în doi și uzura ei. O comedie despre căsătorie scrisă cu umor, cu răsturnări de situație și cu un sentiment de gelozie. De văzut intr-o seară relaxantă cu prietenii.

Piesa a primit Premiul Moliere pentru cea mai bună comedie în Franța.

Laurențiu Rusescu este regizor și scenarist și este cunoscut publicului român pentru serialul Băieti Buni difuzat la Pro TV. El este și co-autorul scenariului serialului de succes Hackerville, difuzat de HBO.

WonderTheatre este un proiect de teatru independent creat de Rollywood Film pentru producție itinerantă, spații neconvenționale, săli de teatru și de cinema. WonderTheatre produce entertainment și experiențe memorabile pentru spectatorul modern pasionat de cinema, teatru și televiziune, conectat la realitate, dornic de divertisment de bună calitate dedicat întregii familii.