Una din aceste activități poate fi însușirea rolului de șofer adult, într-o mini mașinuță, ATV sau motocicletă electrică. Iar printre cele mai frumoase, moderne, rezistente și calitative le regăsești la Nichiduta.ro.

Nu orice fel de mașinuțe electrice

Copiii încep încă din primii ani ai vieții să își imite părinții și știi și tu cu câtă curiozitate te privește atunci când conduci. Dacă tot a venit vara sezonul masinutelor electrice de ce să nu-i oferi și lui o astfel de bucurie? Iar dacă vrei cu adevărat să fie copilul la care se uită tot parcul cu gura căscată, atunci o mini mașinuță electrică Mercedes AMG de la Nichiduță va face câteva plombe să cadă. Acum să fim sinceri, îți face și ție plăcere maximă să-l vezi conducând așa ceva și chiar și copilul tău interior se va bucura.

Mașina este ediție limitată, vopsită lucios, fiind o replică fidelă a mașinii originale și este licențiată de Mercedes. Mașinuța poate fi controlată prin două moduri, de la distanță prin telecomandă sau o poate conduce copilul cu ajutorul pedalei de accelerație și a volanului. Dispune de radiocomandă 2,4 G ce nu interferează cu alte mașinuțe electrice. Este ideală pentru băieți și fetițe cu vârste cuprinse între 3-6 ani, cu o greutate maximă de 35 de kilograme. Mașina dispune de faruri și stopuri led, centură de siguranță, radio, mufa MP3, slot USB chiar și melodii preinstalate. Astfel tu îi poți seta și muzica preferată în timp ce conduce. Scaunul este confortabil, tapițat cu piele ecologică. Volanul are claxon, cauciucurile sunt rezistente, durabile și silențioase. Desigur, pe site regăsești și alte replici precum BMW, Ford Ranger, Lamborghini, Jeep Wrangler și multe altele.

Ce mai poți găsi la Nichiduță

Aici este universul copiilor, de la cei mici până la cei mai mari. Regăsești aici tot ce ai nevoie încă de dinainte să apară bebelușul pe lume, pentru ca a sa cameră să fie pusă la punct când vă întoarceți acasă. Regăsești produse pentru fiecare etapă, de la diversificare, la gradi și scoală, la joaca afară. 

Produsele de la Nichiduță sunt de calitate superioară, motiv pentru care foarte mulți părinți au încredere în acest eshop. Dacă vrei să descoperi și tu categoriile de produse disponibile accesează pagina oficială www.nichiduta.ro.

Contact: 0341 733 029