Odată cu intrarea în noul anotimp, facem schimbări și în garderobă, dar și în ceea ce privește aspectul personal. Vestimentația, machiajul, unghiile noastre trebuie să fie ”pregătite” pentru întâmpinarea primăverii.

În rândurile ce urmează vom vorbi despre manichiura de primăvară. Cum reușim să obținem o manichiură rezistentă și în ton cu ultimele tendințe? 

5 produse care nu ar trebui să îți lipsească pentru unghii cu gel 

Nu mai este o noutate faptul că femeile aleg gelurile pentru unghii, în detrimentul lacurilor de unghii clasice, atunci când aleg să își facă manichiura. 

Perfecte pentru primăvară sunt modelele de unghii cu aplicații care ne duc cu gândul la acest anotimp. Putem opta pentru abțibilduri, tatuaje sau alte ornamente pe care să le aplicăm pe unghiile cu gel. Așadar, ornamentele nu trebuie să îți lipsească pentru manichiura de primăvară. 

Un alt produs esențial pentru o astfel de manichiură este, evident, gelul UV. Acesta poate fi colorat sau de culoare neutră, în funcție de preferințe, însă ține minte că cele mai potrivite culori de gel de primăvară sunt cele pastelate. Pe lângă acest gel colorat, vei mai avea nevoie de o bază pentru gel UV, care se aplică exact înainte de culoarea propriu-zisă. Baza asigură o aderență mai bună a culorii.

Un alt produs foarte important pentru manichiura cu gel este top coatul de sigilare. Acesta reprezintă stratul final care se aplică peste culoare și are rolul de a păstra intactă manichiura, dar și de a-i conferi un luciu intens.

Ultimul și cel mai important produs pentru unghiile cu gel este, desigur, lampa LED sau UV. Aceasta polimerizează în doar câteva secunde gelul aplicat, ceea ce înseamnă că întreg procesul va fi unul destul de rapid și eficient. 

Modele de unghii de primăvară

Modelele de unghii pentru sezonul în care natura revine la viață aduc un plus de prospețime și completează orice ținută de tip casual. Acum, mai mult ca oricând, pot fi purtate manichiurile vesele, colorate.

În imaginile de mai jos poți vedea câteva modele de manichiuri colorate de primăvară. 

A picture containing holding, hand

Description automatically generated

Modelele cu nailart de primăvară sunt și ele vedetele sezonului. Cu puțină răbdare și produsele potrivite vei reuși să realizezi designuri inedite pe unghii. Pictează o floare cu ajutorul unei pensule de nailart sau folosește o matriță pentru ștampilă cu design specific de primăvară. Manichiura ta va arăta senzațional! 

Nu uita nici de ornamentele pentru unghii, care sunt și ele tot din categoria produselor de nailart. Sunt ceva mai ușor de folosit, întrucât se lipesc pe unghii doar cu ajutorul unui lipici de ornamente.

A hand with painted fingernails

Description automatically generated with low confidence

Culori la modă în primăvara anului 2022

Culorile la modă în primăvara acestui an sunt cele alese de Institutul Pantone, și anume: Cascade – albastru deschis, Coral Rose – portocaliu cu ton floral, Popcorn – un bej radiant, Potpourri – roz pastel fresh, Bubblegum – un roz mai intens, Fragile Sprout – verde lime deschis.

Colecțiile de oje semipermanente Spring și Macarons de la Cupio sunt perfecte pentru o manichiură de primăvară, dar și multe alte geluri colorate din portofoliul brandului, care te duc cu gândul la natură, renaștere și căldură.