Lucruri care nu pot să lipsească dintr-o cameră de hotel:

  1. Curățenia deplină

Principalul aspect pe care trebuie să-l ai în vedere când vine vorba de pregătirea unei camere pentru clienți este curățenia. Nu neglija acest pas și asigură-te că personalul angajat pentru îndeplinirea acestei sarcini își face treaba cum trebuie, deoarece niciun client nu acceptă ca atunci când se cazează la un hotel să primească o cameră care nu este foarte curată și care nu respectă normele de igienă. De asemenea, când vine vorba de igienă, putem vorbi și de mucegai. Pe lângă faptul că acesta distruge design-ul camerei și o face să arate rău, acesta poate avea efecte negative asupra sănătății, producând alergii, dureri de cap, dificultăți de concentrare sau chiar afecțiuni mai grave, precum astmul. Astfel, dacă există zone cu mucegai, este crucial să iei măsuri pentru a-l elimina, iar dacă în acest moment nu te confrunți cu problema mucegaiului, asigură-te că poți să ții în continuare sub control factorii care duc la apariția acestuia.

  1. Produsele pentru baie

Fiecare persoană se așteaptă să găsească în baia din camera pe care au rezervat-o diferite produse de igienă, iar lipsa acestora, cu siguranță, ar genera dezamăgire în rândul clienților. Hotelurile oferă gel de duș, săpun, iar în funcție de nivelul la care se ridică acesta, numărul produselor poate crește, găsindu-se periuță și pastă de dinți, lamă de ras sau chiar ac și ață pentru cusut. Încearcă să te gândești la nevoile pe care le are o persoană atunci când vine vorba de igienă și în funcție de acest aspect poți alege produsele pe care să le pui la dispoziția clienților. 

Alte câteva produse care ar putea fi de mare folos pentru cei cazați sunt absorbantele, mini deodorantul, șamponul uscat, servețelele umede și demachiantul. Trecând de produsele pentru igienă, un alt aspect important sunt prosoapele. În baie este necesar să existe prosoape curate și calitative, de diverse dimensiuni, fiind produse care se află în minimul de asteptări al clienților. Astfel, dacă îți dorești să lași în băi prosoape hoteliere, de un alb imaculat, cu o densitate bună și un material calitativ, specialiștii de la Horecatex.ro îți pun la dispoziție prosoape care funcționează nemaipomenit în orice baie de hotel.

În concluzie, aspectele menționate anterior denotă și respectul pe care cei care se ocupă de hotel îl au față de proprii lor clienți. Mai exact, pregătirea minimului este ceva firesc, ce ar trebui să ofere fiecare cameră de hotel, astfel încât clienții să se simtă confortabil, respectați și bine primiți.

Sursa foto: pexels.com.